Kategória

Magazin

Alma ropogás

Alma ropogás

Itt az alma szezon!!! Ha már unod a klasszikus rétest, próbáljuk ki együtt a zabpehelyből készült almaropogást. Izgatott leszel.

Sós tönkölygranola

Sós tönkölygranola

Próbáltad már a sós granolát? Csodálatos krémes levesekbe, saláták ízesítésére, díszítésére, reggelire vagy uzsonnára.

Vasárnapi diótorta

Vasárnapi diótorta

Vasárnapi desszertre gondolsz az egész család számára? Mit szólnál egy brownie-hoz étcsokoládédarabokkal, dióval és vaníliával.

Krémes sütőtök leves

Krémes sütőtök leves

A sült sütőtökből és vöröslencséből készült krémleves nemcsak simogatja és jóllaktatja, hanem kellemesen elvarázsolja érzékeit a csillagánizs, a fahéj és a gyömbér illatával.

Három színes Quinoy típus

Három színes Quinoy típus

Fekete, fehér vagy piros? Mindhárom típus hasonló táplálkozási tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik, gluténmentes, nagyon könnyen emészthető és könnyen elkészíthető.

Szeder Pipacs

Szeder Pipacs

Lassan véget ér a szeder szezon, és ha nem tudna mit kezdeni velük, merítsen ihletet szederes mákos sütemény receptjéből.

NYERS csokoládé cupcake málnával

NYERS csokoládé cupcake málnával

A nyár a gyümölcsökről szól, miért ne készíthetne málnás RAW süteményt? Ha nincs málnád, akkor bármilyen gyümölcsöt vagy diót használhatsz, nem kell ragaszkodni a recepthez :-)

Bab curry

Bab curry

Gyorsan elkészíthető, finom ízű. Pillanatok alatt elkészül a nyári babos curry receptje.

Mogyorós cupcakes

Mogyorós cupcakes

Szereted a dióvajat? Próbálja ki a házi készítésű, mogyorókrémes sütemények receptjét. Egyszerű, gyors és finom!

Vöröslencse leves

Vöröslencse leves

Szereted a hüvelyeseket? Mit szólnál, ha kipróbálnád a vöröslencse levest? Az elkészítése több mint egyszerű és gyors. A leves sok vitamint tartalmaz.

Chick chick curry

Chick chick curry

Nem tudja, mit készítsen ebédre vagy vacsorára, és szereti az indiai konyhát? Merítsen ihletet receptünkből.

Gluténmentes húsvéti bárány

Gluténmentes húsvéti bárány

A fehérjét és a sárgáját szétválasztjuk, a fehérjét felverjük. A sárgáját elkeverjük a liszttel, a fehérjével és a sütőporral. Adjuk hozzá a felmelegített vajat, a tejszínt, a citrom levét és héját, a vaníliát és a túrót. Végül a tojásfehérjével keverjük össze. A formát kikenjük vajjal és megszórjuk kókuszdióval, majd megtöltjük tésztával.