Csirkeszárny fokhagymával és balzsamecettel

És kész is van:

A fokhagymagerezdeket egy serpenyőben extra szűz olívaolajon megpirítjuk. Ha megsültek, vegyük ki a szegfűszeget, és pirítsuk meg a hagymát ugyanabban az olajban. Hozzáadjuk a csirkeszárnyakat, fűszerezzük borssal és fűszernövényekkel. 8-10 percig sütjük, hogy az ízek összeérjenek.
Egy tálban összekeverjük a balzsamecetet, a cukrot és a csirkehúslevet. Amikor a csirkeszárnyak aranybarnára sültek, ráöntjük az elkészített öntetet. Közepes-alacsony lángon kb fél óráig főzzük. Rizzsel tálaljuk.

Borges receptje

Borges Balzámový ocet z Modeny 250 ml (Balsamico)

250 ml
1 270 Ft
0 db
< 5 db raktáron

Borges Original Extra panenský olivový olej 500 ml

500 ml
3 640 Ft
0 db
Raktáron

GRIZLY Nádcukor 1000 g

1000 g
990 Ft
990 Ft / kg
0 db
Raktáron

Az észrevételei és ajánlásai

Ehhez a cikkhez nem adtak hozzá értékelést

Termékek betöltése
© 2014–2024 GRIZLY.cz - Minden jog fenntartva | Cookie-szabályzat
Létrehozta

Új vagyok itt

A PRÉMIUM tagsággal a következőket kapja:

Ikonka visačky

Kedvezőbb árak

Kiválasztott top termékeknél

Ikonka náklaďáku

Ingyenes szállítás

Már 15 990 Ft felett

Ikonka dárku

VIP előnyök

100% elégedettségi garancia

Szeretnék PRÉMIUM lenni
Megszolítás

 

 

Személyes adatait azért dolgozzuk fel, hogy szolgáltatásainkat az Ön egyéni igényeihez igazítsuk. Elsősorban elektronikus marketingcsatornákat használunk, ahol elemezzük az adatokat és értékeljük a vonatkozó eredményeket. Az adatokat elemzés céljából harmadik feleknek is átadjuk ( pl. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Ezek marketing és elemző ügynökségek. A személyes adatokat az adatok megadásától számított 36 hónapig kezelhetjük. A hozzájárulás önkéntes, és Önnek joga van a személyes adatok helyesbítéséhez és törléséhez, valamint ahhoz, hogy vállalatunk ellenőrizze ezeket az adatokat.

z A "Fiók létrehozása" gombra kattintva elfogadja a következőket Adatvédelmi irányelvek a se Felhasználási feltételek.
A Google reCaptcha által védett | Adatvédelmi irányelvek | Felhasználási feltételek