Hajdinalisztből készült túrógombóc

És kész is van:

Először a tojásokat verjük fel egy tálban a túróval.

Ezután fokozatosan hozzáadjuk a porcukrot és szinte az összes lisztet. Egy keveset tartunk a munkafelület lisztezéséhez.

A tésztát először fakanállal, majd kézzel dolgozzuk fel a munkafelületen – a tészta nagyon rugalmas és ragadós állagú.

A tésztából kis gombócokat formálunk, amiket forrásban lévő, enyhén sós vízben megfőzünk. Addig főzzük, amíg a felszínre nem úsznak, majd további három-öt percig.

Azt javaslom, hogy tálalás előtt szeleteljünk fel egyet, hogy biztosan elkészüljenek.

Bármilyen gyümölccsel és dióval tálaljuk.

GRIZLY Hajdinaliszt 500 g

500 g
1 090 Ft
2 180 Ft / kg
0 db
Raktáron

GRIZLY Natúr hámozott mandula pálcika 500 g

500 g
2 290 Ft
4 580 Ft / kg
0 db
Raktáron

Az észrevételei és ajánlásai

Ehhez a cikkhez nem adtak hozzá értékelést

Termékek betöltése
© 2014–2024 GRIZLY.cz - Minden jog fenntartva | Cookie-szabályzat
Létrehozta

Új vagyok itt

A PRÉMIUM tagsággal a következőket kapja:

Ikonka visačky

Kedvezőbb árak

Kiválasztott top termékeknél

Ikonka náklaďáku

Ingyenes szállítás

Már 15 990 Ft felett

Ikonka dárku

VIP előnyök

100% elégedettségi garancia

Szeretnék PRÉMIUM lenni
Megszolítás

 

 

Személyes adatait azért dolgozzuk fel, hogy szolgáltatásainkat az Ön egyéni igényeihez igazítsuk. Elsősorban elektronikus marketingcsatornákat használunk, ahol elemezzük az adatokat és értékeljük a vonatkozó eredményeket. Az adatokat elemzés céljából harmadik feleknek is átadjuk ( pl. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Ezek marketing és elemző ügynökségek. A személyes adatokat az adatok megadásától számított 36 hónapig kezelhetjük. A hozzájárulás önkéntes, és Önnek joga van a személyes adatok helyesbítéséhez és törléséhez, valamint ahhoz, hogy vállalatunk ellenőrizze ezeket az adatokat.

z A "Fiók létrehozása" gombra kattintva elfogadja a következőket Adatvédelmi irányelvek a se Felhasználási feltételek.
A Google reCaptcha által védett | Adatvédelmi irányelvek | Felhasználási feltételek