Popis
GRIZLY Agave szirup BIO 350 g/250 ml
Az agave szirupot az agavé növényből származó nektár préselésével állítják elő. Az agave a legelterjedtebb Mexikóban és Dél-Amerikában, és amellett, hogy finom természetes édesítőszer, tequila készítésére is használják. Szirupunkat nagyon alacsony hőmérsékleten állítjuk elő, hogy a lehető legjobban megőrizzük a növény természetes tulajdonságait. A nektár alacsony glikémiás indexű, és alkalmas a cukorbetegek és a RAW ételeket kedvelők számára. Állaga hasonlít a mézre, bár kissé hígabb és folyékonyabb. A mézhez képest előnye, hogy növényi eredetű, ezért vegánok számára is alkalmas.
Miért szeretné a GRIZLY Agave BIO szirupot:
✅ Alacsony glikémiás indexű - cukorbetegek számára is alkalmas
✅ növényi eredetű
✅ Állaga hasonló a mézhez
Hogyan kell használni?
A mézet vagy a klasszikus cukrot teljesen helyettesítheti agavé sziruppal. Bár alacsony a glikémiás indexe, 30%-kal édesebb, mint a cukor, ezért kisebb mennyiség szükséges az azonos íz eléréséhez. A hőkezelés során célszerű legalább 10°C-kal csökkenteni a sütési és főzési hőmérsékletet. A szirup felhasználható palacsinta vagy gofri önteteként, fagylalt és édes italok készítéséhez vagy sütéshez.
Tudta, hogy...
... a bioélelmiszerek mindig átesnek egy olyan ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségét és lehetővé teszi, hogy viselje ezt a címkét? Bio minőségüket különösen az ökológiai gazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszer iránt érdeklődők fogják értékelni.
Közigazgatási besorolás: édesítőszerek
Összetevők: Agave szirup* 100%
*CZ-BIO-003 biogazdálkodás terméke
Származási ország: Mexikó
Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandó.
Csomagolás: Műanyag palack csuklós fedéllel
Összetétel
Tápérték 100 g termékben: | |
---|---|
Energia érték: | 1 298 kJ / 310 kcal |
Zsírok: | 0 g |
ebből telített zsírsavak: | 0 g |
Szénhidrátok: | 78 g |
ebből cukrok: | 77 g |
Fehérje: | 0 g |
Só: | 0,6 g |