GRIZLY

Csíráztatni való magok Brokkoli, retek, lóhere BIO 250 g

2 790 Ft

11 160 Ft / kg

Raktáron

Kiszállítjuk: 24. 2.

Ideiglenesen nem elérhető

Doprava od 1 190 Ft

A három csíráztatott mag keveréke az ízek és tápanyagarányok kiegyensúlyozott kombinációját hozza létre. A brokkoli, a kínai rózsa retek és a lóhere tökéletes trió a közös csíráztatáshoz.

Popis

GRIZLY Brokkoli, retek, lóhere BIO Csíráztatni való magok  250 g

  • Adminisztratív besorolás: Csíráztatni való magok
  • Összetétel:  Brokkoli*, retek ( China rose)*, lóhere*
  • *CZ-BIO-003 az ökológiai gazdálkodás terméke
  • Származási ország: Olaszország
  • Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.
  • Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget).

Jellemzők és előnyök: A brokkoli, a retek és a lóhere magvak tökéletes keveréke a közös csíráztatáshoz. Az ízek nagyszerű kombinációja, valamint a fehérjék, enzimek, antioxidánsok, vitaminok és ásványi anyagok kiegyensúlyozott aránya. A keverék csíráztatása után nem is akar majd mást csíráztatni, mert ez mindent megad, amire szüksége van.

A brokkolicsíra kiváló immunerősítő, C-, A- és B-vitamin-, kálium- és kalciumforrás. A kínai fajta retekcsíra jót tesz a beleknek, és rendkívül gazdag C-vitaminban. A lóhere ásványi anyagok, különösen kalcium, magnézium, vas és cink tárháza.

A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi a címke viselését. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik.

A magok csíráztatásával olyan enzimeket aktiválunk a magokban, amelyek könnyen emészthetővé teszik őket. Ezenkívül a csírázási folyamat során a magokban lévő esszenciális aminosavak mennyisége megnő, a vitamin- és ásványianyag-tartalom pedig többszörösére emelkedik.

Felhasználás:  A csíráztatott brokkoli, retek és lóhere magokat salátákhoz, tésztákhoz, levesekhez adhatjuk, kenyérre kenhetjük, vagy zöldség turmixokban használhatjuk..

Használati utasítás:​ A magokat vízben áztatjuk 8-12 órán keresztül. Hagyja a magokat csírázni a csírázó edényben 4-6 napig. A csírázás során naponta 2-3 alkalommal öblítse le a magokat. A teljesen csírázott, fogyasztásra kész magvak mérete 2,5-5 cm. Az ideális hőmérséklet az egész folyamathoz 20°C.