GRIZLY
Csíráztatni való magok Brokkoli, retek, lóhere BIO 250 g
Popis
GRIZLY Brokkoli, retek, lóhere BIO Csíráztatni való magok 250 g
- Adminisztratív besorolás: Csíráztatni való magok
- Összetétel: Brokkoli*, retek ( China rose)*, lóhere*
- *CZ-BIO-003 az ökológiai gazdálkodás terméke
- Származási ország: Olaszország
- Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.
- Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget).
Jellemzők és előnyök: A brokkoli, a retek és a lóhere magvak tökéletes keveréke a közös csíráztatáshoz. Az ízek nagyszerű kombinációja, valamint a fehérjék, enzimek, antioxidánsok, vitaminok és ásványi anyagok kiegyensúlyozott aránya. A keverék csíráztatása után nem is akar majd mást csíráztatni, mert ez mindent megad, amire szüksége van.
A brokkolicsíra kiváló immunerősítő, C-, A- és B-vitamin-, kálium- és kalciumforrás. A kínai fajta retekcsíra jót tesz a beleknek, és rendkívül gazdag C-vitaminban. A lóhere ásványi anyagok, különösen kalcium, magnézium, vas és cink tárháza.
A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi a címke viselését. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik.
A magok csíráztatásával olyan enzimeket aktiválunk a magokban, amelyek könnyen emészthetővé teszik őket. Ezenkívül a csírázási folyamat során a magokban lévő esszenciális aminosavak mennyisége megnő, a vitamin- és ásványianyag-tartalom pedig többszörösére emelkedik.
Felhasználás: A csíráztatott brokkoli, retek és lóhere magokat salátákhoz, tésztákhoz, levesekhez adhatjuk, kenyérre kenhetjük, vagy zöldség turmixokban használhatjuk..
Használati utasítás: A magokat vízben áztatjuk 8-12 órán keresztül. Hagyja a magokat csírázni a csírázó edényben 4-6 napig. A csírázás során naponta 2-3 alkalommal öblítse le a magokat. A teljesen csírázott, fogyasztásra kész magvak mérete 2,5-5 cm. Az ideális hőmérséklet az egész folyamathoz 20°C.