GRIZLY Rozskenyérliszt BIO, 1000 g
Rozskenyérliszt bio minőségben kifejezetten a házi kenyér könnyű sütéséhez igazodik. A vastagabb szerkezet több vizet köt meg, és a tészta rugalmasabbá válik.
Csomagolás
Rozskenyérliszt bio minőségben kifejezetten a házi kenyér könnyű sütéséhez igazodik. A vastagabb szerkezet több vizet köt meg, és a tészta rugalmasabbá válik.
| Tápértékadatok 100 g-ban | |
|---|---|
| Energiatartalom: | 1 432 kJ / 338 kcal |
| Zsír: | 1,1 g |
| ebből telített zsírsavak: | 0,13 g |
| Szénhidrátok: | 70,2 g |
| ebből cukrok: | 0,5 g |
| Rost: | 10,5 g |
| Fehérjék: | 6,7 g |
| Só: | 0 g |
Hasonló termékek
Popis
GRIZLY Rozskenyérliszt BIO 1000 g
- Adminisztratív besorolás: Malom gabona termékek - liszt
- Összetétel: Teljes kiőrlésű rozsliszt* 100%
- *CZ-BIO-003 az ökológiai gazdálkodás terméke
- Származási ország: Csehország
- Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.
-
Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget).
Jellemzők és előnyök: A rozslisztet a rostokban igen gazdag rozsszemek őrlésével állítják elő. Ez az egyik legalacsonyabb gluténtartalmú liszt. A hagyományos liszthez képest a kenyérliszt sötétebb és durvább szerkezetű, így több vizet köt meg és rugalmasabbá teszi a tésztákat.
A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi a címke viselését. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik.
Felhasználás: A kenyérrozslisztet elsősorban kenyér és más pékáruk sütéséhez használják.
Érdekes recepteket és sütési ötleteket is talál magazinunkban.
Összetétel
| Tápértékadatok 100 g-ban | |
|---|---|
| Energiatartalom: | 1 432 kJ / 338 kcal |
| Zsír: | 1,1 g |
| ebből telített zsírsavak: | 0,13 g |
| Szénhidrátok: | 70,2 g |
| ebből cukrok: | 0,5 g |
| Rost: | 10,5 g |
| Fehérjék: | 6,7 g |
| Só: | 0 g |
