Egy hihetetlenül egyszerű recept, amely ötvözi a zamatos almákat a lágy fahéjjal és a ropogós morzsával, amely mandulából és gluténmentes zabpehelyből készült. Ideális vasárnapi ebéd utáni édességként, vagy gyors uzsonnaként kávéhoz. Pár perc alatt elkészül, ízével azonban órákig elkápráztat! Készítsd el ezt a gyors, gluténmentes desszertet hosszú téli estéken, és élvezd egy jó könyv mellett. Ha még jobban szeretnéd feldobni, adj hozzá egy gombóc vaníliafagyit vagy egy kanál görög joghurtot. Együttesen egy olyan finomságot alkotnak, amely a lelket és a tányért is felmelegíti!
ELKÉSZÍTÉS:
- Az almákat hámozd meg és vágd kisebb darabokra.
- Keverd össze fahéjjal, kókuszcukorral, majd tedd egy sütőedénybe.
- Készítsd el a morzsát zabpehely, aprított mandula, kókuszcukor és olvasztott kókuszolaj összekeverésével.
- Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Szórd a morzsát az almák tetejére, és süsd 25-30 percig.
ROMANA TIPPJE 👉 Nézd meg a receptvideót.