Raktáron
Kiszállítjuk: 25. 2.
Ideiglenesen nem elérhető
Doprava od 1 190 Ft
Az isler tortácskáknak a gluténmentes sütőkeverékünkből nyoma sem marad. Próbáld ki őket idén karácsonykor is megsütni. A keverék receptjét egy neves cukrász tervezte számunkra, hogy a sütés a lehető legegyszerűbb legyen. Hogy még jobban megkönnyítsük a dolgodat, a keverékhez egy szép virág alakú kiszúróformát is mellékeltünk.
Popis
GRIZLY Sweets Gluténmentes ischel torta mix 340 g
Az édességek illata a karácsony velejárója! Ne habozzon, kezdjen el sütni idén is, gluténmentes keverékünkkel a finom Ischel sütikkel öröme lesz. Az Ischel sütemények alapja egy minőségi keverék, amely természetesen gluténmentes alapanyagokból készül, mint például mandula, rizs, burgonya, kukorica, hajdina és tápióka liszt. Minden már készen van, csak a vajat adjuk hozzá, majd beletesszük a keveréket a sütőbe. A színezékek, aromák és egyéb természetellenes adalékanyagok nélküli receptnek köszönhetően a sütemények házi készítésűek lesznek.
Miért szeretné a GRIZLY Sweets ischel tortakeveréket:
- Gluténmentes
- Házi recept egy neves cukrász által
- minőségi alapanyagok
- színezékek, aromák és egyéb adalékanyagok nélkül, amelyeket általában nem használ otthon sütés közben
- Frissen készült Csehországban


Recept
A tészta elkészítéséhez magán a keveréken kívül 140 g vajra van szüksége. Öntsük a keveréket egy tálba és adjuk hozzá a puha vajat. Alaposan összekeverjük és tömör masszává gyúrjuk. Lehet, hogy kicsit tovább tart, lehet, hogy folyósabb lesz a tészta, de nem baj. Folytassa a teljes összeállásig. Ideális esetben egy éjszakán át a hűtőbe tesszük. Majd fólián kinyújtjuk gluténmentes liszttel megszórt tekercsre, és kiszaggatjuk a formákat. Légkeveréses sütőben 140°C-on kb 15-20 percig sütjük. Hagyja teljesen kihűlni, mielőtt kiveszi a sütiket a tálcáról.
A tészta mennyisége egy klasszikus adagnak felel meg, ami körülbelül 2-2,5 doboz. Ez függ a szaggatók méretétől, a tészta vastagságától és a tepsi méretétől.
GRIZLY tip
Az ischel-tortákat nem szabad teljesen vékonyra kinyújtani. Például a rétegeket összeillesztheti krémmel, és bevonhatja őket csokimázzal. A krémhez vaj, ízlés szerint porcukor, ízlés szerint málnalekvár és rum kell. Mindent alaposan összekeverünk, ideális esetben kézi habverővel, és a kihűlt lapokat megtöltjük a kapott keverékkel. Hagyjuk megkeményedni, majd a felső réteget mártsuk a csokoládébevonatba.
Tipp vegánoknak – vaj helyett adjunk hozzá növényi zsiradékot ugyanabban az arányban, és máris kész a vegán Ischel sütemény!

Összetétel
Tápértékadatok 100 g-ban: | |
---|---|
Energiatartalom: | 1628 kJ / 389 kcal |
Zsír: | 7,6 g |
ebből telített zsírsavak: | 1,1 g |
Szénhidrátok: | 72,7 g |
ebből cukrok: | 21 g |
Rost: | 3,5 g |
Fehérjék: | 7 g |
Só: | 0,01 g |
Nyomokban dióféléket tartalmazhat.
Gyártó ország: Cseh Köztársaság
Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandó.
Csomagolás: Újrahasznosítható csomagolás, amely a sárga tartályba tartozik.