GRIZLY Csíráztatni való magok mix Mungóbab, lucerna, retek BIO, 250 g

A három csírázó mag tápláló kombinációja gyönyörűen működik együtt. A mungóbab, a lucerna és a retek tökéletes triót alkot, tele vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel és fehérjékkel.

Csomagolás

250 g 2 190 FtÁFÁ-val 1 752 Ft kóddal BLACKFRIDAY 7 008 Ft / kg
  • Készleten >5 db (Kiszállítjuk: 7. 11.) (Ideiglenesen nem elérhető)
  • Ingyenes szállítás 1 090 Ft-tól

A három csírázó mag tápláló kombinációja gyönyörűen működik együtt. A mungóbab, a lucerna és a retek tökéletes triót alkot, tele vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel és fehérjékkel.

Minimális eltarthatóság Min. trvanlivost do 16. 8. 2025

Hasonló termékek

Popis

GRIZLY Mungóbab, lucerna, retek BIO Csíráztatni való magok mix  250 g

  • Adminisztratív besorolás: Csíráztatni való magok
  • Összetétel: Mungóbab*, Takarmánylucerna*, retek*
  • *CZ-BIO-003 az ökológiai gazdálkodás terméke
  • Származási ország: Olaszország
  • Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.
  • Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget).

Jellemzők és előnyök:   A mungóbab, a lucerna és a retek csírák keveréke remek ízkombináció, amely együtt csíráztatásra is alkalmas. Ezzel a keverékkel a fehérjék, enzimek, antioxidánsok, vitaminok és ásványi anyagok kiegyensúlyozott arányát érheted el, és talán nem is akarsz semmi mást csíráztatni.

A Mungo keverékek kiegyensúlyozott arányban tartalmaznak fehérjét, A-, B-, C- és E-vitamint, vasat, kalciumot, magnéziumot és káliumot. A lucerna viszont fehérjében, B-vitaminokban, A-, C- és E-vitaminban nagyon gazdag csíra, amely emellett jelentős mennyiségű foszfort, kalciumot, káliumot, magnéziumot, vasat, szelént és cinket is tartalmaz. A retekcsírák egy nagy adag C-vitamint adnak ehhez a tápanyagbombához a természetes és erős immunitás érdekében, valamint enyhén fűszeres ízt.

A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi a címke viselését. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik.

A magok csíráztatásával olyan enzimeket aktiválunk a magokban, amelyek könnyen emészthetővé teszik őket. Ezenkívül a csírázási folyamat során a magokban lévő esszenciális aminosavak mennyisége megnő, a vitamin- és ásványianyag-tartalom pedig többszörösére emelkedik.

Felhasználás:  A csíráztatott mungóbab, lucerna és retek magokat salátákhoz, tésztákhoz, levesekhez adhatjuk, kenyérre kenhetjük, vagy zöldség turmixokban használhatjuk..

Használati utasítás: A magokat vízben áztatjuk 8-12 órán keresztül. Hagyja a magokat csírázni a csírázó edényben 4-6 napig. A csírázás során naponta 2-3 alkalommal öblítse le a magokat. A teljesen csírázott, fogyasztásra kész magvak mérete 2,5-5 cm. Az ideális hőmérséklet az egész folyamathoz 20°C.