Popis
GRIZLY Fitnesz mix 500 g
-
Adminisztratív besorolás: Diófélék és édesített gyümölcs keverék
-
Összetétel: Vörösáfonya 22 % (Vörösáfonya , cuokr, napraforgó olaj), mazsola malaga szőlő 21 % (mazsola, napraforgó olaj), mandulabél natúr 21 %, kesudió ww320 13 %, törökmogyoró 13 %, cseresznye 10 % (cseresznye, cukor, kén-dioxid, színezőanyag E129)
- Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó. Őrizze a közvetlen napfénytől.
-
Származási ország: Vörösáfonya: Egyesült Államok, Spanyolország; mazsola: Afganisztán; mandula: Egyesült Államok; kesudió: India; magyoró: Grúzia; cseresznye: Kína
-
Jellemzők és előnyök: A diófélék és aszalt gyümölcsök keverékeit kis tételekben készítjük, hogy az összetevők a lehető legfrissebbek legyenek. Nagyon ügyelünk a minőségre, és csak diót és gyümölcsöt adunk a keverékekhez, amelyeket külön is csomagolunk, mint exkluzív terméket. A diókeveréket fogyaszthatja önmagában, adhatja a reggeli müzlihez vagy zabkásához, vagy felhasználhatja sütéshez és főzéshez.
Vörösáfonya: magas tápanyag- és antioxidáns-tartalmának köszönhetően a szuperélelmiszerek közé tartozik. Magas a C- és E-vitamin- és rosttartalmuk. Jótékony hatással vannak az immunrendszerre, különösen a hólyaggyulladás megelőzésére.
Mazsola: A szőlő szárított gyümölcse számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, például káliumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort, cinket, vasat és bórt. Érdemes megemlíteni magas antioxidáns-tartalmukat és az inulin jelenlétét is, amely segít fenntartani a bélflóra normál állapotát.
Mandula: Magas egyszeresen telítetlen zsírsavtartalmának köszönhetően a mandula pozitív hatással van a szervezet LDL-koleszterinszintjére. A fehérje, a kalcium, a vas, az omega 3 és 6 telítetlen zsírsavak, a rostok, a magnézium, a cink, a réz, a mangán és az E-vitamin a mandulát az egészséges élelmiszerek királynőjévé teszik.
-
Kesudió: A kesudióban lévő zsírok fele rendkívül egészséges, egyszeresen telítetlen zsírsavakból áll. Emellett a diófélékben számos ásványi anyag található, a nagyon szükséges magnéziumtól kezdve a szintén fontos kalciumon, foszforon és káliumon át. A nyomelemek közül a kesudióban szelén, réz és vas van jelen.
-
Mogyoró: ízletes, enyhén édes gyümölcs, tele értékes tápanyagokkal. Hideghéjjal és más módon nem hőkezeltek, így megőrzik az összes hasznos anyag, például a B-vitaminok, az E-vitamin, a magnézium, a foszfor és más hasznos anyagok összetett és kiegyensúlyozott arányát. Jó adag energiát biztosítanak a szervezetnek, amit minden sportoló biztosan értékelni fog.
A cseresznyét elsősorban finom édes íze és lédús volta miatt adják a keverékhez. Dióval, áfonyával és mazsolával együtt nemcsak táplálkozásilag, hanem ízben is kiegyensúlyozott nassolnivalót alkotnak.
Összetétel
Tápértékadatok 100 g-ban | |
---|---|
Energiatartalom: | 1662,8 kJ / 398,5 kcal |
Zsír: | 25,4 g |
ebből telített zsírsavak: | 2,6 g |
Szénhidrátok: | 36,1 g |
ebből cukrok: | 22,7 g |
Fehérjék: | 8,3 g |
Rost: | 5,3 g |
Só: | 0 g |