GRIZLY
Sweets Keverék a gluténmentes vaníliás kiflikhez 440 g
Popis
GRIZLY Sweets Keverék a gluténmentes vaníliás kiflikhez 440 g
- Adminisztratív besorolás: Malom gabona termékek – a kész étel elkészítéséhez szükséges keverék
- Összetétel: Gluténmentes keverék (rizs, burgonya, tápióka, kukorica és hajdina), dió, cukorpor, vaníliapor, sűrítőanyag (xantángumi).
- Gyártó ország: Csehország
- Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.
- Csomagolás: Újrahasznosítható
Jellemzők és előnyök: A finom vaníliás kiflik gluténmentes keverékével a karácsonyi sütés egyszerű, gyors és örömteli. A kiflik alapja egy kiváló minőségű keverék, amely olyan természetesen gluténmentes összetevőkből készül, mint a rizs, a burgonya, a kukorica, a hajdina és a tápiókaliszt. Minden készen áll a vaj és a tojássárgája hozzáadásához és az azt követő sütéshez. A vaníliás kifli íze olyan, mintha házi készítésű lenne, köszönhetően a színezékek, aromák és egyéb természetellenes adalékanyagok nélküli receptnek.
- gluténmentes
- egy neves cukrászmester receptje
- minőségi alapanyagok
- a színezékek, aromák és egyéb természetellenes adalékanyagok nélküli
- frissen készült a Csehországban
Recept: A tészta elkészítéséhez a következő folyékony hozzávalókra van szükség:
- 200 g vaj
- 2 tojássárgája
Öntsük a keveréket egy tálba, és adjuk hozzá a megpuhított vajat és a 2 tojássárgáját. Alaposan keverjük össze, és állítsuk össze egy tömör masszává. Hagyja pihenni a hűtőben, ideális esetben egy éjszakán át. Ezután formázza őket tekercsekké, vagy tekerje ki fólián, gluténmentes liszttel megszórt sodrófán, és vágjon ki kifliket. Süssük 160 °C-on körülbelül 15 percig. A kifliknek aranyszínűnek kell lenniük. Hagyjuk teljesen kihűlni, mielőtt kivesszük a tepsiből.
A tészta mennyisége megegyezik egy klasszikus egy tétel rendszeres sütemény, ami körülbelül 2-2,5 tepsin van. Ez a kivágások méretétől, a tészta vastagságától és a tepsi méretétől függ.
GRIZLY TIPP: A kifliket még melegen meg kell vonni vaníliás cukorral. A gluténmentes változathoz jobb, ha még melegen, a tepsiben cukrozzuk őket, és csak miután kihűltek, szedjük le a tepsiből.
Vegán tipp: Még a vegánoknak is szép karácsonyuk lehet a mi keverékeinkkel! Csak adjon hozzá szója vanília desszertet ugyanolyan arányban tojássárgája helyett és növényi zsiradékot vaj helyett.
Darina de Oliveira Costa olyan cukrász, aki nem köt kompromisszumot termékei őszinteségével és minőségével kapcsolatban, és szereti a hagyományos recepteket saját újításokkal kiegészíteni. Ő a GRIZLY Sweets termékcsalád megalkotója és arca.
Összetétel
Tápértékadatok 100 g-ban: | |
---|---|
Energiatartalom: | 1 357 kJ / 324 kcal |
Zsír: | 11,3 g |
ebből telített zsírsavak: | 0,8 g |
Szénhidrátok: | 70,2 g |
ebből cukrok: | 18,1 g |
Rost: | 1,7 g |
Fehérjék: | 7,5 g |
Só: | 0,2 g |