GRIZLY

Sweets Gluténmentes keverék Diós kenyér csokoládéval 585 g

3 490 Ft

5 966 Ft / kg

Raktáron

Kiszállítjuk: 18. 2.

Ideiglenesen nem elérhető

Doprava od 1 190 Ft

A gluténmentes diós kenyér sütőkeverék belga étcsokoládéval az eritrit hozzáadásának köszönhetően csökkentett cukortartalommal is rendelkezik. A receptet egy neves cukrászmester készítette, és a sütés eredménye tökéletes lesz.

Popis

GRIZLY Sweets  Gluténmentes keverék Diós kenyér csokoládéval, csökkentett cukortartalommal 585 g

  • Adminisztratív besorolás: Malom gabona termékek – a kész étel elkészítéséhez szükséges keverék
  • Složení: Diómag, önkelesztő gluténmentes keverék (keverék (rizs, burgonya, tápióka, kukorica és hajdina), kelesztőanyag (kalcium-hidrogén-foszfát, szódabikarbóna), sűrítőanyag (xantángumi)), cukor, eritrit, belga étcsokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, szójalecitin, természetes vanília aroma), sütőpor, szerecsendió, fahéj. Az étcsokoládé kakaószárazanyag-tartalma legalább 54,5 %.
  • Gyártó ország​: Csehország
  • Tárolás​: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.
  • Csomagolás: Újrahasznosítható csomagolás

Jellemzők és előnyök: A gluténmentes diós kenyérkeverék alapja a darált dió és egy kiváló minőségű gluténmentes keverék, amely olyan természetesen gluténmentes összetevőkből készül, mint a rizs, burgonya, kukorica- és hajdinaliszt, tápióka és sütőpor. A kenyérkeverék amellett, hogy gluténmentes, eritritet is tartalmaz, ami csökkenti a cukor arányát a diós kenyérben. A keveréket készen áll, hogy összekeverjük a folyékony összetevőkkel (tojás, tej és olaj), majd megsüssük. A kész desszert íze olyan, mintha házi készítésű lenne.

  • Gluténmentes
  • Egy híres cukrászmester által készített házi recept
  • Minőségi alapanyagok
  • Színezékektől, aromáktól és egyéb olyan adalékanyagoktól mentes, amelyeket általában nem használ otthon sütéskor.
  • Frissen készült Csehországban

Recept: 

Elkészítési idő: 10 perc, sütési idő: 60 perc.

A kenyér elkészítéséhez a következő folyékony összetevőkre van szükség:

  • 3 tojás
  • 75 ml olaj
  • 170 ml tej

Egy konyhai robotgépben vagy habverővel verjen fel 3 tojást egy nagyobb tálban, amíg sűrű és krémes lesz. Ezután adjuk hozzá a tejet és az olajat, majd keverjük bele a keveréket, és óvatosan keverjük össze habverővel. Öntsük egy kizsírozott és lisztezett kenyérsütőformába, és tegyük előmelegített sütőbe 160 °C-os felső és alsó hőfokon 60 percre vagy 140 °C-os forró levegőre, de ekkor a sütési időt kb. 15 perccel meghosszabbítjuk.

GRIZLY Tipp: A kenyér tetejére csokoládémázat tehetünk, és megszórhatjuk dióval. Készítsük el a csokoládémázat a csokoládé felolvasztásával és 31%-os szobahőmérsékletű tejszín hozzáadásával. Állítsa be a tejszín mennyiségét a kívánt konzisztenciához.

Darina de Oliveira Costa olyan cukrász, aki nem köt kompromisszumot termékei őszinteségével és minőségével kapcsolatban, és szereti a hagyományos recepteket saját újításokkal kiegészíteni. Ő a GRIZLY Sweets termékcsalád megalkotója és arca.

Összetétel

Tápértékadatok 100 g-ban:
Energiatartalom: 1 829 kJ / 435 kcal
Zsír: 20,9 g
ebből telített zsírsavak: 3,2 g
Szénhidrátok: 62,6 g
ebből cukrok: 23,3 g
Rost: 2,8 g
Fehérjék: 13,5 g
Só: 0,2 g