GRIZLY
Sweets Gluténmentes keverék Diós kenyér csokoládéval 585 g
Raktáron
Kiszállítjuk: 18. 2.
Ideiglenesen nem elérhető
Doprava od 1 190 Ft
Popis
GRIZLY Sweets Gluténmentes keverék Diós kenyér csokoládéval, csökkentett cukortartalommal 585 g
- Adminisztratív besorolás: Malom gabona termékek – a kész étel elkészítéséhez szükséges keverék
- Složení: Diómag, önkelesztő gluténmentes keverék (keverék (rizs, burgonya, tápióka, kukorica és hajdina), kelesztőanyag (kalcium-hidrogén-foszfát, szódabikarbóna), sűrítőanyag (xantángumi)), cukor, eritrit, belga étcsokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, szójalecitin, természetes vanília aroma), sütőpor, szerecsendió, fahéj. Az étcsokoládé kakaószárazanyag-tartalma legalább 54,5 %.
- Gyártó ország: Csehország
- Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.
- Csomagolás: Újrahasznosítható csomagolás
Jellemzők és előnyök: A gluténmentes diós kenyérkeverék alapja a darált dió és egy kiváló minőségű gluténmentes keverék, amely olyan természetesen gluténmentes összetevőkből készül, mint a rizs, burgonya, kukorica- és hajdinaliszt, tápióka és sütőpor. A kenyérkeverék amellett, hogy gluténmentes, eritritet is tartalmaz, ami csökkenti a cukor arányát a diós kenyérben. A keveréket készen áll, hogy összekeverjük a folyékony összetevőkkel (tojás, tej és olaj), majd megsüssük. A kész desszert íze olyan, mintha házi készítésű lenne.
- Gluténmentes
- Egy híres cukrászmester által készített házi recept
- Minőségi alapanyagok
- Színezékektől, aromáktól és egyéb olyan adalékanyagoktól mentes, amelyeket általában nem használ otthon sütéskor.
- Frissen készült Csehországban
Recept:
Elkészítési idő: 10 perc, sütési idő: 60 perc.
A kenyér elkészítéséhez a következő folyékony összetevőkre van szükség:
- 3 tojás
- 75 ml olaj
- 170 ml tej
Egy konyhai robotgépben vagy habverővel verjen fel 3 tojást egy nagyobb tálban, amíg sűrű és krémes lesz. Ezután adjuk hozzá a tejet és az olajat, majd keverjük bele a keveréket, és óvatosan keverjük össze habverővel. Öntsük egy kizsírozott és lisztezett kenyérsütőformába, és tegyük előmelegített sütőbe 160 °C-os felső és alsó hőfokon 60 percre vagy 140 °C-os forró levegőre, de ekkor a sütési időt kb. 15 perccel meghosszabbítjuk.
GRIZLY Tipp: A kenyér tetejére csokoládémázat tehetünk, és megszórhatjuk dióval. Készítsük el a csokoládémázat a csokoládé felolvasztásával és 31%-os szobahőmérsékletű tejszín hozzáadásával. Állítsa be a tejszín mennyiségét a kívánt konzisztenciához.
Darina de Oliveira Costa olyan cukrász, aki nem köt kompromisszumot termékei őszinteségével és minőségével kapcsolatban, és szereti a hagyományos recepteket saját újításokkal kiegészíteni. Ő a GRIZLY Sweets termékcsalád megalkotója és arca.
Összetétel
Tápértékadatok 100 g-ban: | |
---|---|
Energiatartalom: | 1 829 kJ / 435 kcal |
Zsír: | 20,9 g |
ebből telített zsírsavak: | 3,2 g |
Szénhidrátok: | 62,6 g |
ebből cukrok: | 23,3 g |
Rost: | 2,8 g |
Fehérjék: | 13,5 g |
Só: | 0,2 g |