ELKÉSZÍTÉS:
- Először összekeverjük a száraz hozzávalókat: a mandulalisztet, a pisztácialisztet és a kókuszcukrot. Lazán átkeverjük egy kanállal, majd hozzáadjuk a sűrített kókusztejet és a pisztáciakrémet.
- Mindent összekeverünk vagy robotgéppel, vagy kézzel egy kanál vagy fakanál segítségével, amíg egy enyhén ragacsos masszát nem kapunk.
- A masszából 15 g-os golyókat formázunk, és hűtőbe tesszük őket.
- Közben a liofilizált gyümölcsöket finom porrá turmixoljuk, és a fehér csokoládét felolvasztjuk.
- A golyókat kivesszük a hűtőből, belemártjuk a fehér csokoládéba, majd megszórjuk reszelt kókusszal vagy liofilizált gyümölcsporral.
GRIZLY TIPP 👉 A hagyományos fagyasztva szárított gyümölcsdarabok mellett, amelyeket aztán porrá turmixolhatsz, liofilizált gyümölcsöket is kínálunk por formában. Például az eper, a szilva vagy a piros ribizli jól illik a pisztáciagolyók ízéhez.
Jó étvágyat kívánunk!

