Ideiglenesen nem elérhető
Popis
GRIZLY Diákcsemege 1000 g
-
Adminisztratív besorolás: Diófélék és édesített gyümölcs keverék
- Összetétel: Mazsola malaga szőlő 30 % (mazsola, napraforgó olaj), földimogyoró 20 %, mandula natúr 18 %, kesudió ww320 12 %, mogyoró 10 %, ananász 10 % (ananász, cukor, E220, savasságszabályozó E330)
- Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó. Őrizze a közvetlen napfénytől.
- Származási ország: Mazsola: Afghanisztán; földimogyoró: Argentina; mandula natúr: Egyesült Államok, Spanyolország; kesudió ww320: India; mogyoró: Grúzia; ananász: Thaiföld
Jellemzők és előnyök: A diófélék és aszalt gyümölcsök keverékeit kis tételekben készítjük, hogy az összetevők a lehető legfrissebbek legyenek. Nagyon ügyelünk a minőségre, és csak diót és gyümölcsöt adunk a keverékekhez, amelyeket külön is csomagolunk, mint exkluzív terméket. A diókeveréket fogyaszthatja önmagában, adhatja a reggeli müzlihez vagy zabkásához, vagy felhasználhatja sütéshez és főzéshez.
Mazsola: A szőlő szárított gyümölcse számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, például káliumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort, cinket, vasat és bórt. Érdemes megemlíteni magas antioxidáns-tartalmukat és az inulin jelenlétét is, amely segít fenntartani a bélflóra normál állapotát.
Földimogyoró: Meglepő módon ez nem egy dióféle, hanem egy hüvelyes. És ahogy az a hüvelyesek esetében lenni szokott, ezek többek között nagyon gazdagok fehérjében. Emellett magas az egészséges zsírok, szénhidrátok, B-vitaminok, magnézium, kalcium, cink, foszfor, Q10 koenzim és a resveratrol, egy olyan flavonoid, amely megakadályozza a penészedést és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Földimogyorónkat szárazon pörköljük, hozzáadott olajok nélkül.
Mandula: Magas egyszeresen telítetlen zsírsavtartalmának köszönhetően a mandula pozitív hatással van a szervezet LDL-koleszterinszintjére. A fehérje, a kalcium, a vas, az omega 3 és 6 telítetlen zsírsavak, a rostok, a magnézium, a cink, a réz, a mangán és az E-vitamin a mandulát az egészséges élelmiszerek királynőjévé teszik.
Kesudió: A kesudióban lévő zsírok fele rendkívül egészséges, egyszeresen telítetlen zsírsavakból áll. Emellett a diófélékben számos ásványi anyag található, a nagyon szükséges magnéziumtól kezdve a szintén fontos kalciumon, foszforon és káliumon át. A nyomelemek közül a kesudióban szelén, réz és vas van jelen.
Mogyoró: ízletes, enyhén édes gyümölcs, tele értékes tápanyagokkal. Hideghéjjal és más módon nem hőkezeltek, így megőrzik az összes hasznos anyag, például a B-vitaminok, az E-vitamin, a magnézium, a foszfor és más hasznos anyagok összetett és kiegyensúlyozott arányát. Jó adag energiát biztosítanak a szervezetnek, amit minden sportoló biztosan értékelni fog.
Ananász: antioxidánsok, enzimek és rostok forrása. A trópusi gyümölcsök lédúsabbá és édesebbé teszik a keveréket.
Összetétel
Tápértékadatok 100 g-ban: | |
---|---|
Energiatartalom: |
2 057,3 kJ / 495 kcal |
Zsír: |
31,9 g |
ebből telített zsírsavak: |
3,6 g |
Szénhidrátok: |
37,2 g |
ebből cukrok: |
25,1 g |
Rost: |
5,9 g |
Fehérjék: |
13,7 g |
Só: |
0 g |