Popis
GRIZLY Vörös ribizli liofilizált por és darabok 50 g
Ropogós liofilizált ribizlinket porrá és darabokra zúztuk, ami széles körben felhasználható a konyhában. Például különböző édes krémekhez, desszertekhez vagy házi limonádék összetevőjeként. Kiválóan alkalmas kásákhoz vagy joghurtokhoz, amelyeknek gyönyörű piros színt kölcsönöz. A liofilizált ribizli darabokat egész évben használhatja, mivel a speciális mélyhűtéses szárítási eljárásnak köszönhetően megőrzi jellegzetes ribizli ízét. És akárcsak a friss ribizli darabok, ez is vitaminokat és ásványi anyagokat biztosít a szervezetének. Különösen C-vitaminban gazdag, mivel a vörös ribizli valódi C-vitamin forrás! Egy marék ribizli még a napi ajánlott C-vitamin adagját is fedezi, amely 80-100 mg között mozog. Ha a ribizli liofilizált por mellett hagyományos formában liofilizált vörös ribizlire vágyik, akkor nálunk megtalálja.
Miért válassza a GRIZLY liofilizált vörös ribizli port és darabokat:
✅ nem tartalmaz hozzáadott cukrot
✅ kíméletesen, fagyasztva szárított
✅ széles körű felhasználás a konyhában
Tudta?
…a liofilizálás egy mélyhűtéses szárítási folyamat, amely nagyon alacsony hőmérsékleten és nyomáson zajlik? A természetesen előforduló víz eltávolításra kerül, ezért ilyen ropogós a liofilizált gyümölcs. Ezenkívül a lehető legnagyobb mértékben megőrzi eredeti színét, ízét, illatát és az összes ásványi anyagot és vitamint.
GRIZLY TIPP ⬇️
Sok érdekességet talál a fagyasztva szárított gyümölcsről cikkünkben. Ne habozzon elolvasni.
Összetevők: liofilizált vörös ribizli 100 %
Származási hely: Lengyelország
Tárolás: Tárolja 2–25 °C-on, legfeljebb 70 % páratartalom mellett.
Összetétel
Tápérték 100g termékben | |
---|---|
Energia érték: | 1171 kJ / 280 kcal |
Zsírok: | 1 g |
ebből telített zsírsava: | <0,1 g |
Szénhidrátok: | 65 g |
ebből cukrok: | 35 g |
Rost: | 20 g |
Fehérje: | 7 g |
Só: | 0,01 g |