GRIZLY Csíráztatni való magok Takarmánylucerna BIO, 250 g
A lucerna olyan gyógynövény, amely több mint 15 ezer éve része a hagyományos kínai orvoslásnak. Csírázásra szánt szerves magjai enzimekben, vitaminokban és ásványi anyagokban nagyon gazdagok. A csírázás során a magokban lévő összes tápanyag felszaporodik.
Csomagolás
A lucerna olyan gyógynövény, amely több mint 15 ezer éve része a hagyományos kínai orvoslásnak. Csírázásra szánt szerves magjai enzimekben, vitaminokban és ásványi anyagokban nagyon gazdagok. A csírázás során a magokban lévő összes tápanyag felszaporodik.
Hasonló termékek
Popis
GRIZLY Csíráztatni való magok Takarmánylucerna BIO 250 g
- Adminisztratív besorolás: Csíráztatni való magok
- Összetétel: Takarmánylucerna BIO* 100 %
- *CZ-BIO-003 az ökológiai gazdálkodás terméke
- Származási ország: Olaszország
- Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.
- Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget).
Jellemzők és előnyök: A lucerna egy kékbab-szerű gyógynövény, amely a cseh réteken is megtalálható, bár Ázsiából származik. A hagyományos kínai gyógyászatban több mint 15 ezer éve pótolhatatlan helyet foglal el gyógynövényként. A lucerna magvak nagyon táplálóak, számos vitamin (A, E, C, D, K, B6), ásványi anyag (vas, kalcium, magnézium, kálium, foszfor) és fitoszterol (a zsíranyagcserére pozitívan ható anyagok) forrása. A csíráztatott magvak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, rostokkal, fehérjékkel és enzimekkel gazdagítanak minden étrendet. Ráadásul nagyon ízletes dolog, amely remekül néz ki.
A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi a címke viselését. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik.
A magok csíráztatásával olyan enzimeket aktiválunk a magokban, amelyek könnyen emészthetővé teszik őket. Ezenkívül a csírázási folyamat során a magokban lévő esszenciális aminosavak mennyisége megnő, a vitamin- és ásványianyag-tartalom pedig többszörösére emelkedik.
Felhasználás: A csíráztatott lucerna magokat salátákhoz, tésztákhoz, levesekhez adhatjuk, kenyérre kenhetjük, vagy zöldség turmixokban használhatjuk..
Használati utasítás: A magokat vízben áztatjuk 8-12 órán keresztül. Hagyja a magokat csírázni a csírázó edényben 4-6 napig. A csírázás során naponta 2-3 alkalommal öblítse le a magokat. A teljesen csírázott, fogyasztásra kész magvak mérete 2,5-5 cm. Az ideális hőmérséklet az egész folyamathoz 20°C.