GRIZLY Csíráztatni való magok - Retek BIO, 250 g

A retekcsíra nemcsak tele van vitaminokkal, antioxidánsokkal, enzimekkel és ásványi anyagokkal, hanem finom, pikáns íze is van.

Csomagolás

250 g 2 390 FtÁFÁ-val 9 560 Ft / kg
  • Készleten >5 db (Kiszállítjuk: 19. 11.) (Ideiglenesen nem elérhető)
  • Szállítási díj 1 090 Ft-tól

A retekcsíra nemcsak tele van vitaminokkal, antioxidánsokkal, enzimekkel és ásványi anyagokkal, hanem finom, pikáns íze is van.

Minimális eltarthatóság Min. trvanlivost do 16. 8. 2025

Hasonló termékek

Popis

GRIZLY Csíráztatni való magok - Retek BIO 250 g

  • Adminisztratív besorolás: Csíráztatni való magok
  • Összetétel: Retek* 100 %
  • *CZ-BIO-003 az ökológiai gazdálkodás terméke
  • Származási ország: Olaszország
  • Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.
  • Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget).

Jellemzők és előnyök:  A retekcsírára jellemző az enyhén csípős íz. Nagyon tápláló, vitaminokban (különösen C-, A- és B-vitaminokban), ásványi anyagokban (vas, kalcium, foszfor, kálium, magnézium, nátrium) és antioxidánsokban gazdag. A csírák vitaminokkal, ásványi anyagokkal, rostokkal, fehérjékkel és enzimekkel gazdagítanak minden étrendet. Ráadásul nagyon ízletes dolog, amely remekül néz ki.

A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi a címke viselését. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik.

A magok csíráztatásával olyan enzimeket aktiválunk a magokban, amelyek könnyen emészthetővé teszik őket. Ezenkívül a csírázási folyamat során a magokban lévő esszenciális aminosavak mennyisége megnő, a vitamin- és ásványianyag-tartalom pedig többszörösére emelkedik.

Felhasználás:  A csíráztatott retek magokat salátákhoz, tésztákhoz, levesekhez adhatjuk, kenyérre kenhetjük, vagy zöldség turmixokban használhatjuk..

Használati utasítás: A magokat vízben áztatjuk 8-12 órán keresztül. Hagyja a magokat csírázni a csírázó edényben 4-6 napig. A csírázás során naponta 2-3 alkalommal öblítse le a magokat. A teljesen csírázott, fogyasztásra kész magvak mérete 2,5-5 cm. Az ideális hőmérséklet az egész folyamathoz 20°C.

A fotó csak illusztráció, a közeljövőben lecseréljük egy igazira.