GRIZLY

Csíráztatni való magok - Retek BIO 250 g

2 390 Ft

9 560 Ft / kg

Raktáron

Kiszállítjuk: 21. 3.

Ideiglenesen nem elérhető

Doprava od 1 190 Ft

A retekcsíra nemcsak tele van vitaminokkal, antioxidánsokkal, enzimekkel és ásványi anyagokkal, hanem finom, pikáns íze is van.

Popis

GRIZLY Csíráztatni való magok - Retek BIO 250 g

  • Adminisztratív besorolás: Csíráztatni való magok
  • Összetétel: Retek* 100 %
  • *CZ-BIO-003 az ökológiai gazdálkodás terméke
  • Származási ország: Olaszország
  • Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.
  • Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget).

Jellemzők és előnyök:  A retekcsírára jellemző az enyhén csípős íz. Nagyon tápláló, vitaminokban (különösen C-, A- és B-vitaminokban), ásványi anyagokban (vas, kalcium, foszfor, kálium, magnézium, nátrium) és antioxidánsokban gazdag. A csírák vitaminokkal, ásványi anyagokkal, rostokkal, fehérjékkel és enzimekkel gazdagítanak minden étrendet. Ráadásul nagyon ízletes dolog, amely remekül néz ki.

A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi a címke viselését. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik.

A magok csíráztatásával olyan enzimeket aktiválunk a magokban, amelyek könnyen emészthetővé teszik őket. Ezenkívül a csírázási folyamat során a magokban lévő esszenciális aminosavak mennyisége megnő, a vitamin- és ásványianyag-tartalom pedig többszörösére emelkedik.

Felhasználás:  A csíráztatott retek magokat salátákhoz, tésztákhoz, levesekhez adhatjuk, kenyérre kenhetjük, vagy zöldség turmixokban használhatjuk..

Használati utasítás: A magokat vízben áztatjuk 8-12 órán keresztül. Hagyja a magokat csírázni a csírázó edényben 4-6 napig. A csírázás során naponta 2-3 alkalommal öblítse le a magokat. A teljesen csírázott, fogyasztásra kész magvak mérete 2,5-5 cm. Az ideális hőmérséklet az egész folyamathoz 20°C.

A fotó csak illusztráció, a közeljövőben lecseréljük egy igazira.