Hasonló termékek
GRIZLY Csíráztatni való magok mix Mungóbab, lucerna, retek BIO 250 g Hozzáadás a kedvencekhez
GRIZLY magok csíráztatáshoz Mix Allegro BIO 250 g Hozzáadás a kedvencekhez
Popis
GRIZLY Csíráztatni való magok - Retek BIO 250 g
- Adminisztratív besorolás: Csíráztatni való magok
- Összetétel: Retek* 100 %
- *CZ-BIO-003 az ökológiai gazdálkodás terméke
- Származási ország: Olaszország
- Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.
- Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget).
Jellemzők és előnyök: A retekcsírára jellemző az enyhén csípős íz. Nagyon tápláló, vitaminokban (különösen C-, A- és B-vitaminokban), ásványi anyagokban (vas, kalcium, foszfor, kálium, magnézium, nátrium) és antioxidánsokban gazdag. A csírák vitaminokkal, ásványi anyagokkal, rostokkal, fehérjékkel és enzimekkel gazdagítanak minden étrendet. Ráadásul nagyon ízletes dolog, amely remekül néz ki.
A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi a címke viselését. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik.
A magok csíráztatásával olyan enzimeket aktiválunk a magokban, amelyek könnyen emészthetővé teszik őket. Ezenkívül a csírázási folyamat során a magokban lévő esszenciális aminosavak mennyisége megnő, a vitamin- és ásványianyag-tartalom pedig többszörösére emelkedik.
Felhasználás: A csíráztatott retek magokat salátákhoz, tésztákhoz, levesekhez adhatjuk, kenyérre kenhetjük, vagy zöldség turmixokban használhatjuk..
Használati utasítás: A magokat vízben áztatjuk 8-12 órán keresztül. Hagyja a magokat csírázni a csírázó edényben 4-6 napig. A csírázás során naponta 2-3 alkalommal öblítse le a magokat. A teljesen csírázott, fogyasztásra kész magvak mérete 2,5-5 cm. Az ideális hőmérséklet az egész folyamathoz 20°C.
A fotó csak illusztráció, a közeljövőben lecseréljük egy igazira.