GRIZLY NAPOK! 20%-os kedvezmény mindenre! Csak írja be a kedvezmény kódot: GRIZLYNAPOK20
GRIZLY Csíráztatni való mag Mungóbab BIO 250 g
A mungóbabcsíra nagyon egészséges és tápláló. Nagyszerű vitamin-, enzim-, ásványi anyag- és fehérjeforrás.
GLS - Csomagpont | 1 250 Ft |
---|---|
Packeta - Csomagpont | 1 050 Ft |
GLS - házhoz szállítás | 1 300 Ft |
Packeta - Házhoz szállítás | 1 500 Ft |
Magyar Posta | 1 300 Ft |
Magyar Posta | 1 500 Ft |
Utánvét | 750 Ft |
hűséges ügyfelek számára
GRIZLY Mungóbab BIO Csíráztatni való mag 250 g
- Adminisztratív besorolás: Csíráztatni való magok
- Összetétel: Mungóbab BIO* 100 %
- *CZ-BIO-003 az ökológiai gazdálkodás terméke
- Származási ország: Olaszország
- Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.
- Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget).
Jellemzők és előnyök: A mungóbabcsíra íze a friss borsóéhoz hasonló. Nagyon tápláló, vitaminokban (A-, C-, E- és B-vitaminok), ásványi anyagokban (vas, kálium, magnézium, foszfor, kalcium), antioxidánsokban és aminosavakban gazdag. A csíráztatott magvak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, rostokkal, fehérjékkel és enzimekkel gazdagítanak minden étrendet. Ráadásul nagyon ízletes dolog, amely remekül néz ki.
A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi a címke viselését. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik.
A magok csíráztatásával olyan enzimeket aktiválunk a magokban, amelyek könnyen emészthetővé teszik őket. Ezenkívül a csírázási folyamat során a magokban lévő esszenciális aminosavak mennyisége megnő, a vitamin- és ásványianyag-tartalom pedig többszörösére emelkedik.
Felhasználás: A csíráztatott mungóbab magokat salátákhoz, tésztákhoz, levesekhez adhatjuk, kenyérre kenhetjük, vagy zöldség turmixokban használhatjuk..
Használati utasítás: A magokat vízben áztatjuk 8-12 órán keresztül. Hagyja a magokat csírázni a csírázó edényben 4-6 napig. A csírázás során naponta 2-3 alkalommal öblítse le a magokat. A teljesen csírázott, fogyasztásra kész magvak mérete 2,5-5 cm. Az ideális hőmérséklet az egész folyamathoz 20°C.
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
A legnagyobb gondossággal ügyelünk arra, hogy a termékinformációk pontosak legyenek. Az élelmiszer-előállítási szabályokat és előírásokat azonban folyamatosan frissítünk, és a megadott összetétel, tápanyagtartalom, allergéntartalom vagy diétás információk változhatnak. Javasoljuk, hogy a termék használata előtt olvassa el a címkét.
Prozatím nevyzkoušeno.
zatím nevím
špatně vakuované