Édes, szaftos és csokoládés kavicsokkal megszórt. Süss olyan brownie-t, aminek minden csokirajongó örülni fog. Ezzel az egyszerű recepttel pillanatok alatt elkészül.
Elkészítés:
- Melegítsd elő a sütőt 160 °C-ra (elektromos), vagy 140 °C-ra (légkeveréses).
- Olvaszd meg a csokoládét a vajjal vízfürdő fölött.
- Verd fel a tojásokat, amíg kivilágosodnak és habosak lesznek.
- Add hozzá a cukrot, és keverd addig, amíg a massza sűrű és fényes lesz.
- Óvatosan forgasd a csokoládéhoz, majd szitáld bele a lisztet és a sütőport. Keverd simára.
- Öntsd a masszát formába – legjobb a négyszögletes vagy kisebb tepsi, amit kivajazol és sütőpapírral kibélelsz. Sütés előtt megszórhatod Grizly csokicseppekkel.
- Süsd 30–35 percig, amíg a teteje feszes, enyhén fényes lesz.
- Díszítsd GRIZLY csokoládés kavicsokkal.