Hasonló termékek
Popis
GRIZLY Keserű csokoládé 60% a csokoládé fontánákhoz 500 g
A 60%-os kakaótartalmú keserű csokoládét kis darabkák formájában különösen a sütés során használhatod. Ami különlegessé teszi más csokoládékkal szemben, hogy használhatod csokoládé fontánákhoz. Magasabb kakaóvajtartalma és olvadáspontja 31 és 35 Celsius-fok között van. A csokoládéban lévő kakaó a kakaófa terméséből származik. A csokoládé fontánákban való felhasználásán kívül a csokoládé darabkák igazán sokféleképpen hasznosíthatóak. A sütésben sosem hiányozhatnak a chocolate chip cookies-ból. Kiválóak tésztába, de palacsinták és gofrik díszítésére is. Kiválóak muffingokban, felhasználhatjuk őket csokoládé bevonatként mindenféle édességhez, és biztosan nem hibázol, ha egy kis adagot teszel reggeli kásádba vagy müzlidbe. Ne felejtsük el, hogy finom keserű-édes ízüket akkor is élvezheted, ha csak úgy magában, vagy egy dió-gyümölcs keverékben fogyasztod.
Miért válaszd a GRIZLY 60%-os keserű csokoládét?
- alkalmas csokoládé fontánákhoz
- olvadáspontja 31 és 35 °C között, és magasabb kakaóvajtartalom
- ideális keserű-édes íz kombináció

Összetétel
Tápértékadatok 100 g-ban
Energiatartalom: | 2405 kJ / 579 kcal |
Zsír: | 42,5 g |
ebből telített zsírsavak: | 26,2 g |
Szénhidrátok: | 40,3 g |
ebből cukrok: | 37,4 g |
Rost: | 7,4 g |
Fehérjék: | 5,3 g |
Só: | 0,03 g |
Kategorizálás
Adminisztratív kategorizálás: | Csokoládé termékek |
---|---|
Összetevők: | Kakaó tömeg (UTZ-MB), cukor, kakaóvaj (UTZ-MB), csökkentett zsírtartalmú kakaópor (UTZ-MB), emulgeálószer (szója lecitin), Bourbon Madagaszkári vanília kivonat |
Allergének: | Tartalmazhat nyomokat tejből, földimogyoróból, más héjas gyümölcsökből, gluténből, szezámból és kén-dioxidból. |
Származási ország: | Csehország |
Csomagolás: | Újra zárható PP csomagolásban vagy vákuumcsomagolt PP csomagolásban (szállítás során előfordulhat, hogy a vákuum oldódik, de nem befolyásolja a minőséget) |
Tárolás: | Száraz, hűvös és sötét helyen tárolandó. |