Hasonló termékek
Popis
GRIZLY Zabkása dióval & magvakkal 10×60 g
Nemcsak reggel jó, ha van otthon egy gyorsan elkészíthető, tápláló reggeli vagy uzsonna alternatíva. Pontosan ezekre a pillanatokra készítettük el a gluténmentes zabkásánkat dióval és magvakkal. Néhány percen belül élvezheted az ízét, és máris várni fogod a következő adagot. Miért? Mert fantasztikusan finom, tökéletes arányban keverve diókkal és magvakkal. Egészen pontosan pirított pekándió- és manduladarabokat, chia magot és fahéjas-cukros napraforgómagot adtunk hozzá. Ráadásul a kása elkészítéséhez csíráztatott, gluténmentes zabpelyhet választottunk, ami finomabb és könnyebben emészthető. A diós-magos zabkása tejmentes, így azok is fogyaszthatják, akik tejérzékenyek.
Ha te is azok közé tartozol, akik szerint „reggelire csakis kása jöhet szóba”, akkor mindenképp próbáld ki a többi ízünket is – például az étcsokoládés és mogyorós zabkását, vagy az almás, fahéjas mandulás változatot.
Miért válaszd a GRIZLY dióval & magvakkal zabkását?
- gluténmentes zabpelyhet tartalmaz
- villámgyors elkészítés
- pálmaolajmentes
- remek választás ízletes és tápláló reggelihez vagy uzsonnához
- tejmentes


Miből állítottuk össze a zabkását?
Ahogy mindig – csak jó dolgokból! Fenséges pirított pekándió- és manduladarabokat kevertünk gluténmentes csíráztatott zabpehelyhez, ami könnyebben emészthető, mint a nem csíráztatott gabona. Emellett a kása összetevői között megtalálható a chia mag, cukros-fahéjas napraforgómag, goji bogyó és szárított nádmelasz is.
3 módja a zabkása elkészítésének
Minden esetben nagyon egyszerű! Élvezetes és nem vesz el sok időt.
💧 Forró víz – A leggyakoribb módszer a zabkása leöntése forró vízzel vagy tejjel. Alaposan keverd meg, hagyd 4–5 percet állni, és kész is! Tökéletesítheted egy kis mézzel, juharsziruppal, dióval vagy fagyasztva szárított gyümölccsel.
🌙 Éjszakai zabkása – Azoknak, akik szeretnek előre tervezni. Keverd össze a zabkását forró vízzel vagy tejjel, add hozzá a kedvenc hozzávalóidat, és tedd a hűtőbe egy éjszakára. Reggel egy krémes és ízletes zabkása vár, amihez jól illik a natúr joghurt és egy kanál dióvaj.
⚡ Mikrohullámú sütő – Tipp az örökké elfoglaltaknak. Ha reggel nincs semmi előkészítve, csak öntsd le a zabkását vízzel vagy tejjel, keverd meg, majd melegítsd mikrohullámú sütőben nagy teljesítményen kb. 60–75 másodpercig. Újra keverd meg, hagyd kicsit állni, és már eheted is. Az ízeket fokozhatod fahéjjal vagy étcsokoládé darabokkal.
Összetétel
Tápérték 100 g-ban
Energiaérték: | 1824 kJ/ 427 kcal |
Zsír: | 18 g |
amelyből telített zsírsavak: | 1,8 g |
Szénhidrát: | 57 g |
amelyből cukrok: | 25 g |
Rost: | 8,8 g |
Fehérje: | 10,6 g |
Só: | 0,01 g |
Besorolás
Összetevők: | gluténmentes zabpehely csírával 47%, szárított nádlé, fahéjas-cukros napraforgómag 10% (napraforgómag 76%, cukor 20,5%, fahéj 3,5%), pirított pekándió-darabok 8%, pirított manduladarabok 5%, chia mag 5%, goji bogyó (goji, tartósítószer: kén-dioxid). |
---|---|
Allergének: | Nyomokban földimogyorót, más dióféléket és glutént tartalmazhat. |
Származási ország: | Csehország |
Csomagolás: | PP csomagolás |
Tárolás: | Száraz helyen tárolandó, hőtől és közvetlen napfénytől védve. |