Ismered azt az érzést, amikor nem akarsz sok időt tölteni a főzéssel, de közben nagyon éhes vagy? Mi is, ezért készítettünk neked egy rendkívül egyszerű és gyors receptet ebédre vagy vacsorára. Ráadásul vegán, így a növényi alapú étkezés kedvelői is örömmel kipróbálhatják. Készítsd elő a hozzávalókat, és fél óra múlva már tálalhatod!
ELKÉSZÍTÉS:
- Olívaolajon pirítsd meg a hagymát és a fokhagymát.
- Öntsd hozzá a vizet, add hozzá a zöldségleves kockát, és keverd el, amíg feloldódik.
- Ezután add hozzá a citromlevet, sózd meg, végül keverd bele a kuszkuszt.
- Főzd körülbelül 5–7 percig, és már tálalhatod is!
GRIZLY TIPP 👉 Ha azon gondolkodsz, milyen desszert lehetne az ebéd édes lezárása, próbáld ki például a vegán diós brownie-t. A receptet itt találod.
Jó étvágyat!