És kész is van:
Forraljuk fel a vizet és a zsírt egy kis serpenyőben, és keverjük össze. Ezután félretehetjük, és belekeverhetjük a lisztet, egy csipet sót és az édesítőt. A tésztának el kell válnia a szélétől, és sűrűbbnek kell lennie. Miután kihűlt, hozzáadjuk a tojást. Most a tésztának kissé ragacsosnak kell lennie.
Készíts elő egy töltelékzacskót és töltsd meg tésztával. Sütőpapírral bélelt tepsiben szívecskéket vagy más formákat formázunk, majd kókuszolajjal meglocsoljuk és 190°C-ra előmelegített sütőbe toljuk. 10-15 percig sütjük, majd megfordítjuk, és további 5-7 percig sütjük. Még melegen megforgatjuk a fahéjas cukorban.
Sütés közben szenvedélyes mártogatóst készítünk. Keverjük össze a dióvajat a chilivel forró vízzel, hogy elérjük a kívánt állagot. A kész churrost belemártjuk.
Diana_SK receptje