Kategória

Bab gofri

Bab gofri

A hüvelyesek és a fehérje édességekbe rejtése nagyszerű módja annak, hogy egy finom, egészséges reggelivel kezdje a napot. De ebben az esetben nem kell mennie
csak az édesség kedvéért, mert ezek a gofrik rendkívül sokoldalúak, édes és sós változatban is tálalhatod.

A hüvelyesek és a fehérje édességekbe rejtése nagyszerű módja annak, hogy egy finom, egészséges reggelivel kezdje a napot. Ebben az esetben nem kell csak az édességről szólni, mert ezek a gofrik rendkívül sokoldalúak, és édes és sós változatban is tálalhatjuk.

  1. A babot csepegtessük le a pácból, és ha sós volt, és nem akarunk sós gofrit, akkor biztos öblítsük le a babot. Ezután tedd egy turmixgép táljába, adj hozzá két tojást és a vajat, és turmixold sima pürévé.
  2. Ezután a püréhez adjuk a tejet, a lisztet és a sütőport, és enyhén gumiszerű, ragacsos tésztává keverjük,
    de ami tartja a kanál és nem fut különösebben jól. Helyezzük a tésztát a gofrisütőbe, és süssük aranybarnára
    színek
  3. Édesen és sósan is tálalhatod – például tojással és spenóttal tökéletes lesz a gofri
    reggeli. Az édes változatban friss gyümölcsöt és olvasztott diós csokoládét tettem bele
    vaj.


Počet porcí: 6
Összetevők