Hasonló termékek
Popis
GRIZLY Zabkása karamell & fehér eperfa 60 g
A karamellt egyszerűen nem hagyhattuk ki a zabkásáink ízeinek megalkotásakor. És bizony nem spóroltunk vele! Ezért a gluténmentes zabkásánkban annyi karamell van, amennyi csak belefért. Nézd csak – nemcsak belga fehér karamellás csokoládét tettünk bele, hanem sós karamellás kesudiót és mandulát is! A tetejére pedig került egy kis szárított fehér eperfa, ami megjelenésében és ízében a szederre emlékeztet. A kásához csíráztatott, gluténmentes zabpelyhet választottunk, amely lágyabb és könnyebben emészthető. Ugye már alig várod, hogy megkóstold ezt a karamellbombát? Nem csoda – tényleg van mit várni. Ráadásul pillanatok alatt elkészíthető, így tökéletes választás tápláló és ízletes reggelihez vagy uzsonnához.
Ha te is a „reggelire csakis zabkása” csapat tagja vagy, próbáld ki a többi ízünket is – például az ananászos-kókuszos vagy az almás-fahéjas-mandulás zabkását.
Miért érdemes választani a GRIZLY karamell & fehér eperfa zabkását?
- gluténmentes zabpelyhet tartalmaz
- villámgyors elkészítés
- pálmaolaj nélkül
- tökéletes egy finom és tápláló reggelihez vagy uzsonnához


Miből állítottuk össze a zabkását?
Ahogy mindig – csak a legjobb összetevőkből! A finom belga fehér csokoládét karamellel és szárított fehér eperfát csíráztatott gluténmentes zabpehely egészíti ki, amely könnyebben emészthető, mint a hagyományos szemek. A zabkásában sós karamellás kesudió- és manduladarabkák is találhatók.
3 egyszerű mód a zabkása elkészítésére
Mindegyik nagyon egyszerű! Gyorsan megvan, és örömmel fogod készíteni.
💧 Forró víz – A leggyakoribb módszer: öntsd fel a zabkását forró vízzel vagy tejjel. Alaposan keverd el, hagyd állni 4–5 percig, és már kész is! Dobd fel egy kis mézzel, juharsziruppal, dióval vagy szárított gyümölccsel.
🌙 Éjszakai zabkása – Ha előre szeretsz készülni. Keverd össze a zabkását vízzel vagy tejjel, add hozzá a kedvenc alapanyagaidat, és hagyd pihenni egy éjszakát a hűtőben. Reggel tökéletesen krémes zabkását kapsz, amelyhez remekül illik egy adag natúr joghurt és egy kanál mogyoróvaj.
⚡ Mikrohullámú sütő – Örök rohanóknak. Öntsd fel vízzel vagy tejjel, keverd el, és melegítsd mikrohullámú sütőben 60–75 másodpercig magas fokozaton. Ismét keverd meg, hagyd kicsit állni, és már fogyaszthatod is. Szórd meg fahéjjal, és adj hozzá pár darab étcsokoládét.
Összetétel
Tápérték 100 g-ban
Energiaérték: | 1912 kJ/ 412 kcal |
Zsír: | 20 g |
ebből telített zsírsavak: | 2,5 g |
Szénhidrát: | 52 g |
ebből cukrok: | 24 g |
Rost: | 7,7 g |
Fehérje: | 13 g |
Só: | 0,75 g |
Besorolás
Összetevők: | gluténmentes csíráztatott zabpehely 44%, sós karamellás kesudiódarabok (kesudió 76%, karamellizált cukor 18,5%, méz, tengeri só 2%), szárított fehér eperfa 15%, sós karamellás manduladarabok 12,5% (mandula 76%, karamellizált cukor 18,5%, méz, tengeri só 2%), belga fehér csokoládé karamellel (kakaóvaj, cukor, teljes tejpor, tejcukor, savópor, zsírszegény tejpor, karamellizált cukor 2%, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma, só). |
---|---|
Allergének: | Nyomokban földimogyorót és más dióféléket tartalmazhat. |
Származási ország: | Csehország |
Csomagolás: | PP csomagolás |
Tárolás: | Száraz, hűvös helyen tárolandó, védeni kell a hőtől és a közvetlen napfénytől. |