A földimogyoró, a földimogyoróvaj és a csokoládé kombinációja egyszerűen ellenállhatatlan. Olyannyira, hogy azt javasoljuk, azonnal fogyaszd el a mogyorótortát, különben elterjed a hír, hogy mennyire finom. Az elkészítése ráadásul nem vesz igénybe sok időt, így semmi sem akadályoz meg abban, hogy azonnal kipróbáld ezt a mogyorótorta receptet!
ELKÉSZÍTÉS:
- Darálja finomra a kekszet, majd adja hozzá a vajat, és gyúrjon belőle tésztát.
- A tésztát nyomkodja bele egy sütőpapírral bélelt tortaformába.
- Süsse 180 fokon körülbelül 10 percig.
- A krém összes hozzávalóját tegye egy tálba, és keverje ki habosra.
- A megsült alapot hagyja kihűlni, majd egyenletesen kenje rá a krémet.
- Öntse le a tortát csokoládéval, és szórja meg mogyoróval.
- Tálalás előtt szeletelje fel.
GRIZLY TIPP 👉 Próbálkozz egy könnyű kísérlettel, és a hagyományos 100% földimogyoróvaj helyett keverj a krémhez például sós karamellás földimogyoróvajat, vagy belga étcsokoládés földimogyoróvajat.
Jó étvágyat!