Popis
GRIZLY Belga karamell tejcsokoládé 500 g
- Adminisztratív besorolás: Pellet csokoládé
- Összetétel: Cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, sovány tejpor, karamellizált cukor 1,5 %, emulgeálószer: szójalecitin, aroma, paprikakivonat, természetes vaníliaaroma
- Min. %: kakaó: 31,1% (30,1% kakaóvaj és 2,5% zsírtalanított kakaópor); tej: 25,7%; zsír: 31,7% (30,1% kakaóvaj és 7% tejzsír).
- Származási ország: Belgium
- Gyártó: Callebaut
- Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó, 12 - 20 °C hőmérsékleten
- Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget).
Jellemzők és előnyök: A tejcsokoládé és a karamell ízletes kombinációja simogatni fogja az érzékeit. A karamellás pellet a tejcsokoládé gazdagságát ötvözik a tiszta karamellel. A végeredmény egy dekadens ízű tejcsokoládé, gazdag aranybarna karamellás árnyalattal.
Felhasználás: Ezeket a karamellás csokoládékat vagy önmagukban fogyaszthatja, vagy ugyanúgy feldolgozhatja, mint a hagyományos tejcsokoládét: olvasztás, temperálás és hűtés pontosan ugyanúgy. A csokoládét a szokásos folyékonyságának köszönhetően használhatja formázásra, öntésre, habok és krémek ízesítésére vagy dekorációk készítésére. Párosításként javasoljuk, hogy ezt a karamellás csokoládét hasonló ízekkel, például tengeri sóval, ras el hanouttal vagy mogyoróval, vagy kontrasztos ízekkel, például maracujával, lime-mal, zöld almával stb. kombinálja.
Összetétel
Tápértékadatok 100 g-ban: | |
---|---|
Energiatartalom: | 2368 kJ / 566 kcal |
Zsír: | 37,1 g |
ebből telített zsírsavak: | 22,3 g |
Szénhidrátok: | 49,4 g |
ebből cukrok: | 48,6 g |
Rost: | 1 g |
Fehérjék: | 7,9 g |
Só: | 0,25 g |