Popis
GRIZLY Belga tejcsokoládé Arriba 500 g
- Adminisztratív besorolás: Pellet csokoládé
- Összetétel: Cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza (Ekvádor), zsírtalanított tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma
- Min. %: kakaó: 39% (33,9% kakaóvaj és 6,6% zsírtalan kakaó); tej: 25,5% (5,2% tejzsír és 20,3% zsírtalanított tejpor); zsír: 39,1% (33,9% kakóvaj és 5,2% tejzsír)
- Származási ország: Belgium
- Igazolás Kosher
- Gyártó: Callebaut
- Minőségmegőrzés: a gyártástól számított 18 hónap.
- Tárolás: Hűvös és száraz helyen tárolandó 12 - 20 °C-os hőmérsékleten
- Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget).
Jellemzők és előnyök: A Grizly tejcsokoládé a Guayas folyó vízgyűjtő területéről származó Nacional kakaóból készül. Az Arriba története a 19. századra nyúlik vissza: egy svájci csokoládékészítő egy nap az ecuadori Guayas folyó mentén utazva egy egyedülálló kakaófajtára bukkant. Ez a kakaó, egy egyedi aromájú Nacional fajta, hamarosan az Arriba nevet kapta a termesztési medencéről, ahol termesztették. Az Arriba területen termesztett Nacional fajta a mai napig keresett kakaófajta, amely kivételesen intenzív kakaóízzel és összetett aromával rendelkezik.
Felhasználás: Az Arriba tejcsokoládé intenzív pörkölt kakaótestet mutat, rengeteg édes karamellás jegyekkel és finom gyümölcsös jegyekkel. Az Arriba önmagában és finoman savas összetevőkkel, finoman pörkölt összetevőkkel, például enyhe kávéval és finom gyógynövényes összetevőkkel párosítva is nagyszerű ízű. Kiválóan alkalmas rudak és szeletek készítésére, de számos felhasználási területen is alkalmazható, a ganache ízesítésétől kezdve a habok, krémek vagy mártások ízesítéséig.
Összetétel
Tápértékadatok 100 g-ban:
Energiatartalom: | 2397 kJ / 573 kcal |
Zsír: | 39 g |
ebből telített zsírsavak: | 23,5 g |
Szénhidrátok: | 44,4 g |
ebből cukrok: | 43,3 g |
Rost: | 2,8 g |
Fehérjék: | 9,1 g |
Só: | 0,24 g |