GRIZLY Zöldborsó liszt, 500 g
GRIZLY A zöldborsóliszt szárított borsó őrlésével készül. A liszt megőrzi a legtöbb tápanyagot, aromát, ízt és különösen szép zöld színét.
Csomagolás
GRIZLY A zöldborsóliszt szárított borsó őrlésével készül. A liszt megőrzi a legtöbb tápanyagot, aromát, ízt és különösen szép zöld színét.
Átlagos tápérték 100 g-onként
| Energia: | 1442 kJ / 340 kcal |
| Zsír: | 1,0 g |
| amelyből telített zsírsavak: | 0,2 g |
| Szénhidrát: | 61 g |
| amelyből cukrok: | 5,1 g |
| Élelmi rost: | 0 g |
| Fehérje: | 14 g |
| Só: | <0,01 g |
Besorolás
| Adminisztratív besorolás: | Hüvelyesek őrléséből készült malomipari termék |
|---|---|
| Összetevők: | Őrölt zöldborsó 100% |
| Származási ország: | Csehország |
| Csomagolás: | Visszazárható PP csomagolás vagy vákuumcsomagolt PP tasak (szállítás során a vákuum megtörhet, ami nem befolyásolja a minőséget) |
| Tárolás: | Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandó. Javasoljuk hűtőszekrényben tárolni. |
Hasonló termékek
Popis
GRIZLY Zöldborsó liszt 500 g
Jellemzők és előnyök: A borsó természetesen gluténmentes, így a belőle készült liszt alkalmas cöliákiások és azok számára, akik más okok miatt mellőzik a glutént. A borsó nagyon hasznos táplálék, mivel tartalmaz ásványi anyagokat, főként káliumot és foszfort, karotinoidokat és B és C csoportba tartozó vitaminokat. Az antioxidánsok jelentős csoportjába tartozik.
Felhasználás: A zöldborsó lisztjét használhatjuk levesek alapjának, zöldség-hüvelyes burgerek és hüvelyes levesek sűrítésére, valamint kenyérbe vagy sütéshez.
Összetétel
Átlagos tápérték 100 g-onként
| Energia: | 1442 kJ / 340 kcal |
| Zsír: | 1,0 g |
| amelyből telített zsírsavak: | 0,2 g |
| Szénhidrát: | 61 g |
| amelyből cukrok: | 5,1 g |
| Élelmi rost: | 0 g |
| Fehérje: | 14 g |
| Só: | <0,01 g |
Besorolás
| Adminisztratív besorolás: | Hüvelyesek őrléséből készült malomipari termék |
|---|---|
| Összetevők: | Őrölt zöldborsó 100% |
| Származási ország: | Csehország |
| Csomagolás: | Visszazárható PP csomagolás vagy vákuumcsomagolt PP tasak (szállítás során a vákuum megtörhet, ami nem befolyásolja a minőséget) |
| Tárolás: | Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandó. Javasoljuk hűtőszekrényben tárolni. |
