Popis
GRIZLY Mogyorókrém ropogós 500 g
- Adminisztratív besorolás: Száraz diófélék
- Összetétel: Törökmogyoró 100%
- A termék nem tartalmaz hozzáadott zsírokat, cukrot, sókat, színezéket vagy egyéb anyagokat.
- Származási ország: Csehország
- Csomagolás: Alumíniumfóliával és fehér fedéllel rögzített csavaros műanyag doboz.
Fogyasztás előtt ajánlott összekevarni, a felszínen lévő olaj természetes jelenség.
Jellemzők és előnyök: A mogyorókrém őrölt és felvert, mogyoró darabkákkal finom. A vajakat rendszeresen kis tételekben állítjuk elő, ami garantálja a mogyoróvaj minden egyes darabjának kivételes minőségét.
A dióvajak közül ebben van a legtöbb rost. A magnézium megfelelő étrendi bevitele hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez, a normál fehérjefunkció és az izomszintézis fenntartásához. A benne található növényi és telítetlen zsírok jótékonyan hatnak az egészségünkre! Ezért egészségesebb a törökmogyoróvaj, mint a tejből készült vaj. A zsírok mellett azonban a mogyoróvaj értékes fehérje- és egyéb anyagforrás is. Tartalmaz például E-, B1- és B3-vitamint, Q10 koenzimet, folsavat, magnéziumot és foszfort.
Felhasználás: A mogyorókrémet gyümölcs- és fehérjeturmixok kiegészítőjeként is használhatjuk. Ha a vajat a főzéshez használjuk, megkapjuk a dió ízét és a diófélék által kínált összes tápértéket. A szakácsok imádni fogják ezt a dióvajat a konyhában. A sportolók imádni fogják, ha túróval keverik. Egy másik lehetőség, hogy gabonapelyhekbe keverjük őket. Gyümölcsökkel, például almadarabokkal vagy banánnal is remekül illik hozzá. A mogyorókrém gazdag fehérje-, rost- és egészséges zsírforrás. A mogyorót, amelyből a mogyoróvaj készül, természetes barna héjában pörkölik.
Összetétel
| |
---|---|
Energiatartalom: | 2 705 kJ / 646 kcal |
Zsír: | 62,4 g |
ebből telített zsírsavak: | 4,5 g |
Szénhidrátok: | 17,6 g |
ebből cukrok: | 4,9 g |
Rost: | 9,4 g |
Fehérjék: | 15 g |
Só: | 0 g |