Popis
GRIZLY Mandula fehércsokoládé bevonatban 250 g
- Adminisztratív besorolás: Csokoládés édességek
- Összetétel: Fehércsokoládé 75% (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, zsírmentes tejpor, emulgeálószer: szója lecitin, természetes vanília aromaszer), mandula 25%, fényesítő: gumiarábikum
- Származási ország: Hollandia
- Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.
- Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget).
Jellemzők és előnyök: A fehér csokoládéval bevont mandula előnye kétségtelenül a finom íz. De ez még nem minden, a mandula általában véve is nagyon gazdag tápanyagokban, hiszen magas az egészséges zsírok, antioxidánsok, vitaminok, rostok és ásványi anyagok tartalma. Gyakran még a világ legegészségesebb ételének is tartják. A fehér csokoládébevonat nagy százalékban tartalmaz kakaóvajat, egy nagyon különleges, kakaóbabból préselt növényi zsiradékot, amely más növényi zsírokkal ellentétben nem avasodik meg, és nagy mennyiségű antioxidánst, ásványi anyagokat és egészséges zsírokat tartalmaz, amelyek jó gyors energiaforrást jelentenek.
Felhasználás: A fehér csokoládéval bevont mandula önmagában a legfinomabb, de használhatja desszertek díszítésére is, vagy hozzáadhatja saját gyümölcs- és diókeverékéhez.
Összetétel
Tápértékadatok 100 g-ban: | |
---|---|
Energiatartalom: | 2 309 kJ / 552 kcal |
Zsír: | 35 g |
ebből telített zsírsavak: | 14,7 g |
Szénhidrátok: | 53,1 g |
ebből cukrok: | 49,2 g |
Rost: | 3 g |
Fehérjék: | 8,9 g |
Só: | 0,11 g |