2990 Ft

2990 Ft / kg

Raktáron

küldjük: 9. 10.

Ideiglenesen nem elérhető

Doprava zdarma

A köleskása BIO egy egészséges reggeli gluténmentes változata. Adjon hozzá dióféléket, aszalt gyümölcsöket és magvakat a finom ízesítés és tápanyagpótlás érdekében.

Popis

GRIZLY Köleskása BIO 1000 g

  • Adminisztratív besorolás: Malom gabona termékek - kása
  • Összetétel​: Extrudált köles* 100 %
  • *CZ-BIO-003 az ökológiai gazdálkodás terméke
  • Gyártó ország:  Csehország
  • Tárolás​:  Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.
  • Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget).

Jellemzők és előnyök:  A zabkása gabonapehely az egyik legegészségesebb édes reggeli. A köleskását extrudálási eljárással állítják elő, amely olyan technológiai eljárás, amelynek során az őrölt gabonaféléket, hüvelyeseket vagy hüvelyeseket egy extrudálóhengeren keresztül nyomják, hogy felmelegedjenek, elpárologjon a víz és a termék megduzzadjon. A zabkása természetesen gluténmentes, nagyon könnyen emészthető, laktató és komplex szénhidrátokban gazdag, de rostban is gazdag, ami hozzájárul a megfelelő emésztéshez és segít a vércukorszint szabályozásában. A köles értékes vitaminokat, különösen B- és E-vitaminokat, valamint ásványi anyagokat, például magnéziumot, káliumot, vasat és foszfort tartalmaz. 

A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi a címke viselését. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik.

Felhasználás: A köleskását, valamint más egyszemű Grizzly zabkását gyors, egyszerű és változatos elkészítés jellemzi. Édes és sós ételekhez egyaránt elkészíthető, levesek sűrítőjeként, tészták készítéséhez, vagy akár húsok bevonására. A legjobb íze zöldségitalban vagy tejben főzve, dióval, magvakkal és aszalt vagy friss gyümölcsökkel megszórva. Adhat hozzá egy kanál mogyoróvajat, mézet, szirupot vagy más ízesítőt is.

Elkészítési folyamat:​ Keverje a zabkását meleg növényi italba, tejbe vagy vízbe úgy, hogy 100 ml folyadékra kb. 3 evőkanál zabkása jut. Keverjük meg és forraljuk fel rövid ideig, vagy hagyjuk állni..

Összetétel

Tápértékadatok 100 g-ban
Energiatartalom: 1 549 kJ / 365 kcal
Zsír: 3,2 g
ebből telített zsírsavak: 0,5 g
Szénhidrátok: 74 g
ebből cukrok: <0,5 g
Fehérjék: 9,3 g
Só: <0,01 g