Liofilizált gyümölcs: Mi ez, és hogyan használd ki igazán
Mindig jól jön, ha kéznél van egy finom, ropogós nasi vagy egy egészséges alapanyag a kedvenc receptjeidhez – még szezonon kívül is....
Ínycsiklandó finomság, ami levesz a lábadról! Úgy döntöttünk, kipróbálunk különleges ízkombinációkat, és az egyik ilyen a ropogós diófélék és a szintén ropogós fagyasztva szárított gyümölcs párosítása. Ebben az esetben pörköletlen és sózatlan kesudióról van szó, amelyeket liofilizált áfonyaporba forgattunk. Kíváncsi vagy, milyen lehet ez a különleges kombináció? Egyszerűen fantasztikus – ezt saját magadnak kell megtapasztalnod! Az áfonyás kesudiók egészséges alternatívát nyújtanak a hagyományos édességek helyett, de tökéletesen passzolnak reggeli zabkásához, müzlihez vagy desszertek dekorálásához is. A liofilizálásnak köszönhetően az áfonyák – és így az áfonyapor is – megőrizték teljes ízüket és minden vitaminjukat, így pont olyan ízűek, mintha frissen hoztad volna őket a piacról. Ezért ez a termék hozzáadott cukor, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül készült.
Energiaérték: | 2057 kJ / 491 kcal |
Zsír: | 25 g |
ebből telített zsírsavak: | 5,6 g |
Szénhidrát: | 53 g |
ebből cukrok: | 13 g |
Rost: | 11,6 g |
Fehérje: | 9,2 g |
Só: | 0 g |
Adminisztratív besorolás: | Feldolgozott, szárított olajos magvak |
---|---|
Összetevők: | kesudió 50%, fagyasztva szárított áfonya por 50%. |
Allergének: | Nyomokban földimogyorót és más dióféléket tartalmazhat. |
Származási ország: | Kína |
Csomagolás: | PP csomagolás |
Tárolás: | Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó. |
Mindig jól jön, ha kéznél van egy finom, ropogós nasi vagy egy egészséges alapanyag a kedvenc receptjeidhez – még szezonon kívül is....