Almás rétes úgy, mint a nagymamáé: recept, tészta és sütés lépésről lépésre
A frissen sült rétes illata a gyerekkor egyik legszebb emléke. A finom tészta, lédús alma, ropogós dió és a fahéj, amely belengte az...
Az aszalt alma cseh eredetű és mag nélkül. Amellett, hogy finom nassolnivaló, nagyon egészségesek is. Tele vannak rostokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Önmagukban vagy a reggeli müzlihez adva is nagyszerű ízűek.
Az aszalt alma cseh eredetű és mag nélkül. Amellett, hogy finom nassolnivaló, nagyon egészségesek is. Tele vannak rostokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Önmagukban vagy a reggeli müzlihez adva is nagyszerű ízűek.
Tápértékadatok 100 g-ban:
| Energiatartalom: | 1474 kJ / 352 kcal |
| Zsír: | 0,3 g |
| ebből telített zsírsavak: | 0 g |
| Szénhidrátok: | 82 g |
| ebből cukrok: | 74 g |
| Fehérjék: | 0,9 g |
| Rost: | 7,1 g |
| Só: | 0,09 g |
Jellemzők és előnyök: A karika alakú, magház nélküli, szárított alma garantáltan a Cseh Köztársaságból származik. Az érett, egészséges cseh almát forrólevegős szárítással dolgozzák fel. Nagy mennyiségű oldható és oldhatatlan rostot tartalmaznak, és így balzsamot jelentenek bélrendszerünk számára. Értékes ásványi anyagokat, például káliumot, kalciumot és magnéziumot is tartalmaznak. A vitaminok közül a C-, A- és B6-vitamin van jelen az almában, és értékelni fogja az "egészséges cukrok", a pektin és a fruktóz tartalmát.
Felhasználás: Aszalt alma ízletes rágcsálnivaló gyermekek és felnőttek számára. Csodálatos választás zabkásához, süteményekhez vagy akár almás gubához, joghurthoz, müzlihez adhatod őket. Az aszalt alma önmagában is csemege, megbízhatóan elűzi az édesség utáni vágyat. Azt is javasoljuk, hogy a saját gyümölcs- és diófélék keverékéhez adjon almát.
Tápértékadatok 100 g-ban:
| Energiatartalom: | 1474 kJ / 352 kcal |
| Zsír: | 0,3 g |
| ebből telített zsírsavak: | 0 g |
| Szénhidrátok: | 82 g |
| ebből cukrok: | 74 g |
| Fehérjék: | 0,9 g |
| Rost: | 7,1 g |
| Só: | 0,09 g |
A frissen sült rétes illata a gyerekkor egyik legszebb emléke. A finom tészta, lédús alma, ropogós dió és a fahéj, amely belengte az...