GRIZLY Alma liofilizált, 50 g
Fagyasztva szárított 100%-os almakarika, színe a világossárgától a krémszínűig terjed.
Csomagolás
Fagyasztva szárított 100%-os almakarika, színe a világossárgától a krémszínűig terjed.
| Tápértékadatok 100 g-ban: | |
|---|---|
| Energiatartalom: | 449 kcal / 1880kJ |
| Zsír: | 1,8 g |
| ebből telített zsírsavak: | 0 g |
| Szénhidrátok: | 88,8 g |
| ebből cukrok: | 0 g |
| Rost: | 0 g |
| Fehérjék: | 1 g |
| Só: | 0 g |
Hasonló termékek
Popis
GRIZLY Alma liofilizált 50 g
- Adminisztratív besorolás: Aszalt egyfajta gyümölcs
- Összetétel: Alma 100%
- Nyomokban glutént és szézammagot tartalmazhat.
- Származási ország: Kína
- Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó, 15-18°C-os hőmérsékleten.
- Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget).
Jellemzők és előnyök: A liofilizálás a gyümölcsök fagyasztással történő szárítása. A gyümölcsöt először gyorsfagyasztják, majd alacsonyabb nyomáson szárítják, ahol a gyümölcsben lévő víz gőzzé alakul, és a gyümölcs megőrzi természetes szerkezetét, szín, aroma és mindenekelőtt tápérték, beleértve a friss gyümölcsökben található összes vitamint és ásványi anyagot. Röviden, minden, ami a friss gyümölcsben van, az a fagyasztva szárított gyümölcsben is megtalálható.Egyszerűen minden, ami a friss gyümölcsben van, megtalálható a fagyasztva szárított gyümölcsben is.
Az alma tanninokban és káliumban gazdag, és különböző flavonoidokat tartalmaz, amelyek közül a legfontosabb a kvercetin, amely a hagymával együtt a leggazdagabb az almában az összes élelmiszer közül.
Felhasználás: Nagyszerű joghurtokba, zabkásákba, müzlikbe, gyümölcsturmixokba vagy csak úgy dióval együtt rágcsálni.
Összetétel
| Tápértékadatok 100 g-ban: | |
|---|---|
| Energiatartalom: | 449 kcal / 1880kJ |
| Zsír: | 1,8 g |
| ebből telített zsírsavak: | 0 g |
| Szénhidrátok: | 88,8 g |
| ebből cukrok: | 0 g |
| Rost: | 0 g |
| Fehérjék: | 1 g |
| Só: | 0 g |
