Verseny egy 4Ever kerékpárért

A kerékpározásnak számos előnye van. A bicikli amellett, hogy javíthat fizikai állapotán és egyúttal a friss levegőn is, olcsó, gyors és mindenekelőtt környezetbarát közlekedési eszköz. És nem csak emiatt, egy versennyel is készültünk számotokra, melynek köszönhetően vadonatúj bringát nyerhet.


Verseny egy 4Ever kerékpárért

A 4 Ever márka 25 évvel ezelőtt indult a kerékpározás szerelmeseinek csoportjaként, akik nem akartak megelégedni Ázsiából importált kerékpárokkal. Ezért döntöttek úgy, hogy elindítják saját cseh kerékpárgyártásukat. A szenvedély és a technológiai befektetés eredményeként minőségi kerékpárokat gyártanak, amelyeknek nagy hagyománya van a cseh piacon. A cég ma már nem csak néhány szenvedélyes rajongó, hanem több mint 50 képzett alkalmazottat foglalkoztat, és számos kerékpáros csapattal működik együtt.

Mitől különleges a 4Ever?

A kerékpárok egyedi állványokra vannak felszerelve. Ez különbözteti meg a többi gyártótól, és sokkal nagyobb hangsúlyt fektet az emberi tényezőre. Ennek eredményeként minden forduló a lehető legnagyobb figyelmet kapja. Az így létrejött összeszerelés és beállítás minősége összehasonlíthatatlanul jobb, mint a hagyományos szalaggyártásnál. Minden kerékpárt többször tesztelnek, ellenőriznek, beállítanak és finomhangolnak, mielőtt becsomagolnák. Ennek köszönhetően azonnal a kerékpárra ülhet, és gondtalanul közlekedhet. Az állvány összeszerelése időigényesebb, de ez a gyártási mód lehetővé teszi az ellenőrzést az összeszerelés minden pillanatában.

A maximális időt az építési javaslatok, az alkatrészválasztás és a tervezés fordítják. A minőség és az elégedett ügyfél a prioritás. Az eredeti kialakításnak és a váz egyedi geometriájának köszönhetően a legigényesebb kerékpárosok igényeit is kielégítheti. A gyártástechnológia ráadásul változatosságot tesz lehetővé, így mindenki pontosan az igényeinek megfelelő kerékpárt választhat.

Versenyszabályok

A versenyen bárki részt vehet, aki május hónapban (2021.06.05 - 2021.05.31) rendel e-shopunkban, és a kosárba helyezi a "Bringaverseny" elemet. Nem mindegy, mekkora a rendelés összege, vagy hogy Grizly termékeket tartalmaz-e. Minden rendelés úgy működik, mint egy sorsjegy – minél több vásárlást hajt végre egy hónapban, annál nagyobb az esélye, hogy kerékpárt nyerjen!

Pontosan mit nyerhetsz?

A 4Ever bikes cég 2 junior mountain bike-ot adományozott a versenynek. Közülük az első a Nelly Elite modell, ami 150-165 cm-es magasságra alkalmas. Tárcsafékekkel, modern dizájnnal és kissé leengedett vázzal rendelkezik, hogy minden hölgynek tökéletesen megfeleljen.

A második kör egy telivér versenyző, aki minden fiatalt izgat. A világhírű RockShox márkától származó rugós villával, tárcsafékekkel és versenygeometriával rendelkezik. Ezen kívül időtlen kialakítású.

Termékek betöltése
© 2014–2024 GRIZLY.cz - Minden jog fenntartva | Cookie-szabályzat
Létrehozta

Új vagyok itt

A PRÉMIUM tagsággal a következőket kapja:

Ikonka visačky

Kedvezőbb árak

Kiválasztott top termékeknél

Ikonka náklaďáku

Ingyenes szállítás

Már 15 990 Ft felett

Ikonka dárku

VIP előnyök

100% elégedettségi garancia

Szeretnék PRÉMIUM lenni
Megszolítás

 

 

Személyes adatait azért dolgozzuk fel, hogy szolgáltatásainkat az Ön egyéni igényeihez igazítsuk. Elsősorban elektronikus marketingcsatornákat használunk, ahol elemezzük az adatokat és értékeljük a vonatkozó eredményeket. Az adatokat elemzés céljából harmadik feleknek is átadjuk ( pl. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Ezek marketing és elemző ügynökségek. A személyes adatokat az adatok megadásától számított 36 hónapig kezelhetjük. A hozzájárulás önkéntes, és Önnek joga van a személyes adatok helyesbítéséhez és törléséhez, valamint ahhoz, hogy vállalatunk ellenőrizze ezeket az adatokat.

z A "Fiók létrehozása" gombra kattintva elfogadja a következőket Adatvédelmi irányelvek a se Felhasználási feltételek.
A Google reCaptcha által védett | Adatvédelmi irányelvek | Felhasználási feltételek