Vállalati ajándékok alkalmazottaknak és üzleti partnereknek

Örvendeztesse meg alkalmazottait és üzleti partnereit egy egészséges ajándékkal. Sokféle lehetőséget kínálunk a "klasszikus bortól" az egészséges élelmiszereket tartalmazó ajándékkosarakon át a natúrkozmetikumokat tartalmazó speciális csomagokig.

A céges ajándékprojekt kezessége: Karolína Fabiánová | email: karolina@grizly.cz


Ajándékkosarak változatai:

Karácsonyi vagy egyéb céges ajándékok esetén az Ön kívánságait és igényeit egyénileg feldolgozzuk. Részletesebb kéréssel keresse Karolína Fabiánová kollégát ITT . Általában információra van szükségünk a csomagok számáról, 1 csomag hozzávetőleges áráról, a megrendelés kézbesítésének időpontjáról és helyéről, valamint a csomagok tartalmának hozzávetőleges elképzeléséről. Az e-shop teljes kínálatából választhat.

Egy kis ajándék 50-150 CZK

Itt általában egy kis zacskó diót kínálnak egy üveg bor mellé. Apró ajándékokat nagy szériában is tudunk készíteni és kézzel díszíteni masnival, céglogós matricával és/vagy szalaggal.

A csomagolás lehet dióból és gyümölcsből álló tubus, papírzacskó, átlátszó zacskó vagy doboz.

Múltbeli felismerések fotói inspirációként

Közepes méretű ajándékkosarak 200 és 1000 CZK között

Általában több, tematikusan fókuszált termék kombinációja.

1) Immunitási csomag munkavállalóknak - 2-4 termékből álló csomagot készítünk az immunitás támogatására és külön vagy díszdobozban szállítjuk. Az immunitást támogató termékek áttekintését az Immunity kategóriában találja.

2) Kozmetikai csomag - natúrkozmetikumokból álló külön-külön vagy díszdobozban is szállítjuk.

3) Mikulás és karácsonyi csomag - tematikus termékeket készítünk a karácsonyi szezonra.

A nagy ajándékkosarak általában 800 CZK felett vannak

Tartalmazhatnak dióféléket, bort, kávét, egészséges finomságokat. Általában ajándékkosarakba csomagoljuk a megrendelő kívánsága szerint.

Bízunk benne, hogy a céges ajándékok kínálatából válogat, és olyan érdekes ajándékkal lepi meg munkatársait, kollégáit, üzleti partnereit, ami igazán tetszeni fog.

Termékek betöltése
© 2014–2024 GRIZLY.cz - Minden jog fenntartva | Cookie-szabályzat
Létrehozta

Új vagyok itt

A PRÉMIUM tagsággal a következőket kapja:

Ikonka visačky

Kedvezőbb árak

Kiválasztott top termékeknél

Ikonka náklaďáku

Ingyenes szállítás

Már 15 990 Ft felett

Ikonka dárku

VIP előnyök

100% elégedettségi garancia

Szeretnék PRÉMIUM lenni
Megszolítás

 

 

Személyes adatait azért dolgozzuk fel, hogy szolgáltatásainkat az Ön egyéni igényeihez igazítsuk. Elsősorban elektronikus marketingcsatornákat használunk, ahol elemezzük az adatokat és értékeljük a vonatkozó eredményeket. Az adatokat elemzés céljából harmadik feleknek is átadjuk ( pl. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Ezek marketing és elemző ügynökségek. A személyes adatokat az adatok megadásától számított 36 hónapig kezelhetjük. A hozzájárulás önkéntes, és Önnek joga van a személyes adatok helyesbítéséhez és törléséhez, valamint ahhoz, hogy vállalatunk ellenőrizze ezeket az adatokat.

z A "Fiók létrehozása" gombra kattintva elfogadja a következőket Adatvédelmi irányelvek a se Felhasználási feltételek.
A Google reCaptcha által védett | Adatvédelmi irányelvek | Felhasználási feltételek