Ondra Šenk és napja a GRIZLY-nél

Egy új együttműködést mutatunk be a motoros Ondrával a GRIZLY-nél töltött vidám napján. Ondra segített néhány küldemény előkészítésében, becsomagolásában és kézbesítésében. Munkáját akrobatikus mutatványokkal tette változatossá.

Ki az Ondra Šenk:

Ondra 13 éven keresztül versenyzett a kerékpáros triálban, amelyben Csehország bajnoka, 3x világbajnok és 1x Európa Vice bajnok lett. Versenyzői karrierje után inkább a forgatásra és a kreatív lovaglásra kezdett koncentrálni. Az elmúlt években Damjan Siriški kollégájával megalapította a BIKE O'CLOCK csapatát, amellyel különféle kiállításokat rendeznek, de rendszeres és érdekes tartalmakat is készítenek a YouTube csatornán. Az Ondra többek között a YouTube segítségével próbálja a fiatalokat a sportra és az egészséges életmódra inspirálni.

A Csehszlovákiában tehetséges televíziós verseny döntőjében is láthatta Ondrát.

2020 óta a GRIZLY márka nagykövete, legnépszerűbb terméke a héjas pisztácia.


Frissítve: 2020.10.22

Beszélgetés kerékpározásról, Youtube-ról, saját projektekről és inspirációról fiataloknak

Termékek betöltése
© 2014–2024 GRIZLY.cz - Minden jog fenntartva | Cookie-szabályzat
Létrehozta

Új vagyok itt

A PRÉMIUM tagsággal a következőket kapja:

Ikonka visačky

Kedvezőbb árak

Kiválasztott top termékeknél

Ikonka náklaďáku

Ingyenes szállítás

Már 15 990 Ft felett

Ikonka dárku

VIP előnyök

100% elégedettségi garancia

Szeretnék PRÉMIUM lenni
Megszolítás

 

 

Személyes adatait azért dolgozzuk fel, hogy szolgáltatásainkat az Ön egyéni igényeihez igazítsuk. Elsősorban elektronikus marketingcsatornákat használunk, ahol elemezzük az adatokat és értékeljük a vonatkozó eredményeket. Az adatokat elemzés céljából harmadik feleknek is átadjuk ( pl. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Ezek marketing és elemző ügynökségek. A személyes adatokat az adatok megadásától számított 36 hónapig kezelhetjük. A hozzájárulás önkéntes, és Önnek joga van a személyes adatok helyesbítéséhez és törléséhez, valamint ahhoz, hogy vállalatunk ellenőrizze ezeket az adatokat.

z A "Fiók létrehozása" gombra kattintva elfogadja a következőket Adatvédelmi irányelvek a se Felhasználási feltételek.
A Google reCaptcha által védett | Adatvédelmi irányelvek | Felhasználási feltételek