Medvék medvéknek

Március 23-án ünnepeljük a Medve Világnapját. Ehhez pedig az ő támogatásukra van szükség. Ezért döntöttünk úgy, hogy csatlakozunk a PRALEK DĚET SZÖVETSÉGhez , és támogatjuk az OKO MEDVĚDA monitoring programjukat.

Ez a projekt eredetileg a barnamedvék, farkasok és hiúzok előfordulású területének meghatározását célozta a szlovákiai Körmöc-vidéki körzetben, amely nem tartozik állami természetvédelem alá. A következő években együttműködés alakult ki az Alacsony-Tátra Nemzeti Parkkal és a Szlovákiai Állami Természetvédelemmel is. Az egyesület tevékenysége elsősorban az állatok monitorozásából, genetikai anyagok gyűjtéséből, táplálékuk és viselkedésük elemzéséből áll.

Mivel a medvék nagyon közel vannak hozzánk, és szeretnénk, hogy továbbra is itt legyenek velünk, ezért úgy döntöttünk, hogy kameracsapdák vásárlásával, valamint a terepmunkások munkáját jó és tápláló falatokkal támogatjuk. A videóban a már lezajlott megfigyelésről láthattok felvételeket, a jövőben nem csak a medvéknek szóló közös utunk dokumentációját várjátok. Nézze meg a https://justicefornature.org/oko-medveda/ oldalt , ahol többet megtudhat, önkéntes lehet, anyagilag támogathatja a projektet, vagy tölthet el egy szebb napot a lélegzetelállító felvételeknek köszönhetően.

A Forest for Children a világ természeti örökségének nemzetközi szintű védelmére, az orvvadászat-ellenes tevékenységek támogatására, az esőerdők megvásárlására, az állatok védelmét szolgáló oktatásra és globális megfigyelésre, oktatási programok létrehozására fókuszál. gyerekeknek öt kontinensen. Projektjeik között megtalálható a tigris szeme , gorillája vagy jaguárja, illetve az erdők és óceánok megmentésére irányuló projektek is.

Az észrevételei és ajánlásai

Ehhez a cikkhez nem adtak hozzá értékelést

Termékek betöltése
© 2014–2024 GRIZLY.cz - Minden jog fenntartva | Cookie-szabályzat
Létrehozta

Új vagyok itt

A PRÉMIUM tagsággal a következőket kapja:

Ikonka visačky

Kedvezőbb árak

Kiválasztott top termékeknél

Ikonka náklaďáku

Ingyenes szállítás

Már 15 990 Ft felett

Ikonka dárku

VIP előnyök

100% elégedettségi garancia

Szeretnék PRÉMIUM lenni
Megszolítás

 

 

Személyes adatait azért dolgozzuk fel, hogy szolgáltatásainkat az Ön egyéni igényeihez igazítsuk. Elsősorban elektronikus marketingcsatornákat használunk, ahol elemezzük az adatokat és értékeljük a vonatkozó eredményeket. Az adatokat elemzés céljából harmadik feleknek is átadjuk ( pl. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Ezek marketing és elemző ügynökségek. A személyes adatokat az adatok megadásától számított 36 hónapig kezelhetjük. A hozzájárulás önkéntes, és Önnek joga van a személyes adatok helyesbítéséhez és törléséhez, valamint ahhoz, hogy vállalatunk ellenőrizze ezeket az adatokat.

z A "Fiók létrehozása" gombra kattintva elfogadja a következőket Adatvédelmi irányelvek a se Felhasználási feltételek.
A Google reCaptcha által védett | Adatvédelmi irányelvek | Felhasználási feltételek