Medve ökológiai lépések

Boldog Föld napját,

bolygónk úgy döntött, hogy idén többet pihen. Aktívan igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben támogatni gyógyulását, és folyamatosan azon gondolkodunk, mit tehetünk érte cégünk érdekében.

Az újrahasznosítás nálunk magától értetődő: az újrahasznosító edények a cég kezdete óta rendelkezésre állnak, és semmi újrahasznosítható nem került a vegyes hulladékba.

Második életet adunk a dobozoknak: A dobozokat, amelyekben a beszállítóktól árut kapunk, alapvetően nem dobjuk ki. Másodszorra is használjuk a rendelések csomagolásához vagy "szoknyák" készítéséhez. Ugyanakkor egy kellemes meglepetéssel is készülünk eredeti dobozaink kreatív felhasználásával. Június elejétől várhatjátok az új dobozokat!

A szállítmányokat szoknyákkal töltjük fel: Megrendelésre saját tölteléket készítünk, amit belsőleg "szoknyának" nevezünk. A sérült (további továbbításra alkalmatlan) dobozokból, kartonokból hatékonyan vágjuk le a kartondarabokat speciális gépen, hogy az a lehető legterjedelmesebb legyen és hatékony párnázatként védje a megrendelt árut a sérülésektől.

Erdőket kímélünk : Két évig nem kapott A4-es formátumú számlát irodai papírra a GRIZLY-től kapott rendeléséről, hanem elektronikusan, felesleges pazarlás nélkül érkezik e-mail címére.

Bővítjük a bio drogériás rovatot: E-shopunk bio drogériás részlege jelenleg is nagy figyelmet kap tőlünk. A biztonságos, természetes és biológiailag könnyen lebomló tisztító-, mosó- és mosogatószerek új márkái hamarosan bővülnek a meglévő kínálattal.

Nemrég bevezettük rendelése öko-csomagolásának lehetőségét: A kosárban egy új funkciót talál - GRIZLY ECO csomagolás . Célunk, hogy szállítmányát műanyagok használata nélkül csomagoljuk. A buborékfólia helyett az üvegtermékeket felfújható papírfóliába csomagoljuk, szigetelőszalag helyett papírszalagot használunk, a szállítmányt pedig hatékonyan kivágott, már használt kartondarabokkal, alias "szoknyákkal" töltjük meg.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az online vásárlás általában nem környezetbarát. De mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legkevésbé terheljük a bolygót, és hisszük, hogy minden apró lépés számít.

Szerző: Nela Píchalová

Az észrevételei és ajánlásai

Ehhez a cikkhez nem adtak hozzá értékelést

Termékek betöltése
© 2014–2023 GRIZLY.cz - Minden jog fenntartva | Cookie-szabályzat
Létrehozta

Új vagyok itt

A PREMIUM tagsággal a következőket kapja:

Ikonka visačky

Kedvezőbb árak

Kiválasztott top termékeknél

Ikonka náklaďáku

Ingyenes szállítás

Már 15 990 Ft felett

Ikonka dárku

VIP előnyök

100% elégedettségi garancia

Szeretnék PREMIUM lenni
Megszolítás

 

 

Személyes adatait azért dolgozzuk fel, hogy szolgáltatásainkat az Ön egyéni igényeihez igazítsuk. Elsősorban elektronikus marketingcsatornákat használunk, ahol elemezzük az adatokat és értékeljük a vonatkozó eredményeket. Az adatokat elemzés céljából harmadik feleknek is átadjuk ( pl. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Ezek marketing és elemző ügynökségek. A személyes adatokat az adatok megadásától számított 36 hónapig kezelhetjük. A hozzájárulás önkéntes, és Önnek joga van a személyes adatok helyesbítéséhez és törléséhez, valamint ahhoz, hogy vállalatunk ellenőrizze ezeket az adatokat.

z A "Fiók létrehozása" gombra kattintva elfogadja a következőket Adatvédelmi irányelvek a se Felhasználási feltételek.
A Google reCaptcha által védett | Adatvédelmi irányelvek | Felhasználási feltételek