Hogyan reggelizzünk egészségesen

Smoothie tál és banán palacsinta

Az új év beköszöntével elérkezik az ideális időszak a kisebb-nagyobb életváltozásokhoz, mert ahogy Mark Twain mondta: "Aki meg akarja változtatni a világot, először önmagán kell változtatnia." És mi lenne jobb, mint az újév. Ezért úgy döntöttünk, hogy összeállítunk egy kis sorozatot, amely támogatnia kell, hogy egészséges és aktív úton maradj az életedben. Legyen szó napi rutinról vagy feltáratlan területről az Ön számára.

Az első részben elsősorban a gyors reggeli elkészítésére koncentrálunk, ami sokak szerint a nap legfontosabb étkezése. Sokan azonban reggelente időhiánnyal küszködünk, ami azt eredményezi, hogy néhányan teljesen kihagyják a reggelit, vagy elfogyasztják az első kézbe kerülő gyorskaját, miközben kirohannak a lakásból. Egyáltalán lehetséges egészséges, kiegyensúlyozott reggelit készíteni egy szempillantás alatt?

Az egészséges reggeli elkészítésének nem kell tudománynak lennie, és nem kell sok időt igénybe vennie. Fontos, hogy az ételeket előre átgondoljuk, és ennek megfelelően szerezzünk be minden szükséges hozzávalót. A minőségi alapanyagok jelentik az egészséges reggeli alapját. A friss vagy szárított gyümölcsök , diófélék , tej vagy gabonapelyhek minden bizonnyal sokkal több makro- és mikrotápanyaggal látják el a szervezetet, mint a cukros reggeli gabonapelyhek. Egy turmixos tál mellett döntöttünk kefirből és sok gyümölcsből és banános palacsintából. Mindkét reggelire kevesebb, mint 10 percre volt szükségünk, és mindenképp megéri, hogy a szervezet tökéletesen kezdje az új napot.

Az észrevételei és ajánlásai

Ehhez a cikkhez nem adtak hozzá értékelést

Termékek betöltése
© 2014–2024 GRIZLY.cz - Minden jog fenntartva | Cookie-szabályzat
Létrehozta

Új vagyok itt

A PRÉMIUM tagsággal a következőket kapja:

Ikonka visačky

Kedvezőbb árak

Kiválasztott top termékeknél

Ikonka náklaďáku

Ingyenes szállítás

Már 15 990 Ft felett

Ikonka dárku

VIP előnyök

100% elégedettségi garancia

Szeretnék PRÉMIUM lenni
Megszolítás

 

 

Személyes adatait azért dolgozzuk fel, hogy szolgáltatásainkat az Ön egyéni igényeihez igazítsuk. Elsősorban elektronikus marketingcsatornákat használunk, ahol elemezzük az adatokat és értékeljük a vonatkozó eredményeket. Az adatokat elemzés céljából harmadik feleknek is átadjuk ( pl. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Ezek marketing és elemző ügynökségek. A személyes adatokat az adatok megadásától számított 36 hónapig kezelhetjük. A hozzájárulás önkéntes, és Önnek joga van a személyes adatok helyesbítéséhez és törléséhez, valamint ahhoz, hogy vállalatunk ellenőrizze ezeket az adatokat.

z A "Fiók létrehozása" gombra kattintva elfogadja a következőket Adatvédelmi irányelvek a se Felhasználási feltételek.
A Google reCaptcha által védett | Adatvédelmi irányelvek | Felhasználási feltételek