Edzés otthon vagy kint?

A fogyás, a test tonizálása, az izomnövelés vagy az erőnövelés különböző célok, amelyekben egy dolog közös. Az út különféle mozgásformákon keresztül vezet hozzájuk. Az edzésmódszerek száma óriási, mindenki kiválaszthatja a hozzá legközelebb állót.

A mai epizódban az otthoni, fitneszközpontokban vagy szabadtéri játszótereken végzett edzés előnyeiről lesz szó, amelyek ma már elterjedtek. Mindegyik változatnak megvannak a maga előnyei, és e megközelítések érzékeny kombinációja maximalizálja az edzés hatékonyságát, valamint késlelteti a stagnálást vagy az edzési motiváció elvesztését. Ennek köszönhetően érhető el a következetesség, ami a siker kulcsa a fitnesz területén.

Ahogyan kellemes környezetnek kell lennie az edző számára, úgy a megfelelően megválasztott ruházat is nagyban befolyásolja az edzés közérzetét. Légáteresztő anyagok alkalmasak, amelyek elvezetik az izzadságot. A saját sóoldatban való fürdés semmilyen módon nem befolyásolja a kalóriaégetést. A ruházat nem korlátozhatja a mozgást, így minden gyakorlat korlátozás nélkül elvégezhető. Szeretettel ajánljuk a Craft márka ruháit, melyeket saját bőrünkön próbáltunk ki.

Ha fogyni, izmosodni szeretnénk, nagyon fontos figyelemmel kísérni a napi fehérjebevitelünket, ami testtömegkilónként nem mehet 1,3-1,6 gramm alá. A fehérjebevitel növelésének egyszerű segítője egy fehérjeital vagy egy fehérjeszelet . A fenntartható fehérje érdekes változata a SENS márka, amely a legtáplálóbb és egyben legfenntarthatóbb fehérjeforrást használja, ez a tücsökliszt. A tücsökliszt elsősorban igénytelensége miatt egyedi, ahol a klasszikus tejsavófehérjéhez képest 2000-szer kevesebb víz, 15-ször kevesebb talaj és 12-szer kevesebb takarmány szükséges. Ezen kívül 70%-ban kiváló minőségű fehérjét tartalmaz, mely omega 3 és 6 zsírsavakkal, vassal, cinkkel és kalciummal dúsított.

A jobb regeneráció érdekében használhatjuk a bcaa-t, amelyek nagyon népszerűek, például folyékony italok formájában. Edzés előtt használhatsz edzésserkentőt vagy csak egy jó kávét bátorításul.

Az észrevételei és ajánlásai

Ehhez a cikkhez nem adtak hozzá értékelést

Termékek betöltése
© 2014–2023 GRIZLY.cz - Minden jog fenntartva | Cookie-szabályzat
Létrehozta

Új vagyok itt

A PREMIUM tagsággal a következőket kapja:

Ikonka visačky

Kedvezőbb árak

Kiválasztott top termékeknél

Ikonka náklaďáku

Ingyenes szállítás

Már 15 990 Ft felett

Ikonka dárku

VIP előnyök

100% elégedettségi garancia

Szeretnék PREMIUM lenni
Megszolítás

 

 

Személyes adatait azért dolgozzuk fel, hogy szolgáltatásainkat az Ön egyéni igényeihez igazítsuk. Elsősorban elektronikus marketingcsatornákat használunk, ahol elemezzük az adatokat és értékeljük a vonatkozó eredményeket. Az adatokat elemzés céljából harmadik feleknek is átadjuk ( pl. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Ezek marketing és elemző ügynökségek. A személyes adatokat az adatok megadásától számított 36 hónapig kezelhetjük. A hozzájárulás önkéntes, és Önnek joga van a személyes adatok helyesbítéséhez és törléséhez, valamint ahhoz, hogy vállalatunk ellenőrizze ezeket az adatokat.

z A "Fiók létrehozása" gombra kattintva elfogadja a következőket Adatvédelmi irányelvek a se Felhasználási feltételek.
A Google reCaptcha által védett | Adatvédelmi irányelvek | Felhasználási feltételek