GRIZLY NAPOK! 20%-os kedvezmény mindenre! Csak írja be a kedvezmény kódot: GRIZLYNAPOK
Csirke tészta mandula szósszal
És kész is van:
A csirkemellet csíkokra vágjuk és ízlés szerint sózzuk. Ezután az újhagymát nagyobb kockákra, a sárgarépát és a petrezselymet pedig ezúttal félkarikára vágjuk.
Öntsön egy kis mennyiségű olajat a serpenyőbe. Először hozzáadjuk a zöldségeket, majd amint aranybarnára sülnek, beletesszük a húst. Hagyjuk, hogy minden oldalról behúzódjon. Felöntjük vízzel, majd hozzáadjuk az ecetet, a szirupot és a mandulavajat. Keverje össze mindent, és állítsa be a tűzhely hőmérsékletét úgy, hogy a keverék csak enyhén buborékoljon.
Zárja le a fedőt, és hagyja párolni körülbelül 20 percig, amíg a hús megpuhul és a zöldségek készen állnak. Az egész keveréket ízlés szerint ízesíthetjük fűszerekkel. A keverék remek ízű rizzsel vagy burgonyapürével.
A diót 2-3 éves kortól ajánljuk, ezért tartsa ezt szem előtt, amikor a kis édesszájú falatokat készíti.
A Mama a konyhában receptje