Hogyan fizethetek étkezési kártyával a Grizly.cz oldalon?

Használja ki az e-adagolókártyák minden előnyét

Valószínűleg a végéhez közeledik az az idő, amikor sok pénztárcát szó szerint tömtek papírból készült étkezési utalványokkal. A munkáltatók egyre gyakrabban választják az étkezési kártya, azaz az előre feltöltött hitelkártyás plasztik kártya formájában történő jutalmazás lehetőségét. Ezekkel aztán éttermi ebédet fizethetünk, vagy élelmiszert vásárolhatunk a boltban, akár egy klasszikus bankkártyával. Ugyanakkor az e-shopokban történő fizetésre is használhatja őket.

A Grizly.cz oldalon étkezési kártyával is fizethet

Rendelését e-étel utalvánnyal is kifizetheti a Grizly.cz oldalon, csupán BenefitPlus, Edenred vagy UP – Chèque Déjeuner kártyát kell tartania, és abból jóváírást át kell utalnia Grizly számlájára.

Hogyan kell csinálni?

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába a Grizly.cz oldalon, és a Kredit lapon adja meg az e-étel utalványáról a Grizly számlájára utalni kívánt kreditek számát. A rendszer átirányítja a fizetési átjáróhoz, ahol megerősítheti az átutalást. És fel vagy töltve!

  1. )

Hogyan váltsunk be kreditet a vásárlás során?

Könnyedén beválthat jóváírást Grizly számlájáról közvetlenül a kosárban a megrendelés során. Csak jelölje be a „Jóváírás beváltása az e-étkezési utalványból” négyzetet. Ön dönti el, hogy hány kreditet használ fel. Egy kredit 1 CZK értékű, és az alkohol kivételével az összes árut fizetheti.
A rendelés barátokat szerez, így a rendelés befejezése után visszaigazoló e-mailt küldünk a jóváírások igényléséhez, és felhasználói fiókjában is látni fogja a hitelvásárlási előzményeit.

Az észrevételei és ajánlásai

Ehhez a cikkhez nem adtak hozzá értékelést

Termékek betöltése
© 2014–2024 GRIZLY.cz - Minden jog fenntartva | Cookie-szabályzat
Létrehozta

Új vagyok itt

A PRÉMIUM tagsággal a következőket kapja:

Ikonka visačky

Kedvezőbb árak

Kiválasztott top termékeknél

Ikonka náklaďáku

Ingyenes szállítás

Már 15 990 Ft felett

Ikonka dárku

VIP előnyök

100% elégedettségi garancia

Szeretnék PRÉMIUM lenni
Megszolítás

 

 

Személyes adatait azért dolgozzuk fel, hogy szolgáltatásainkat az Ön egyéni igényeihez igazítsuk. Elsősorban elektronikus marketingcsatornákat használunk, ahol elemezzük az adatokat és értékeljük a vonatkozó eredményeket. Az adatokat elemzés céljából harmadik feleknek is átadjuk ( pl. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Ezek marketing és elemző ügynökségek. A személyes adatokat az adatok megadásától számított 36 hónapig kezelhetjük. A hozzájárulás önkéntes, és Önnek joga van a személyes adatok helyesbítéséhez és törléséhez, valamint ahhoz, hogy vállalatunk ellenőrizze ezeket az adatokat.

z A "Fiók létrehozása" gombra kattintva elfogadja a következőket Adatvédelmi irányelvek a se Felhasználási feltételek.
A Google reCaptcha által védett | Adatvédelmi irányelvek | Felhasználási feltételek