banner limitka G

Három limitált kiadással készültünk Önöknek! Második Grizly adventi naptárunk tele van a legnépszerűbb finomságokkal, de mindenekelőtt hírekkel és meglepetésekkel. Öröm lesz az Ön számára, ha naptárunkkal számolja vissza a napokat karácsonyig! A karácsonyi mix tökéletes ajándék szeretteinek, barátainak és munkahelyi kollégáinak. És a karácsonyi krém? Úgy hangoltuk, hogy egy ne legyen elég Önnek.

Ne hagyja ki a limitált karácsonyi finomságokat, és fedezzen fel új csodálatos ízeket és ihletet a nagyszerű ajándékokhoz kicsi és nagy ínyenceknek egyaránt. És ki tudja, talán egy ilyen finomság a karácsonyfája alatt landol.

Grizly karácsony

GRIZLY Karácsonyi vaj 450 g

Extra akció
GRIZLY Karácsonyi vaj 450 g
450 g
3 490 Ft
7 760 Ft / kg
0 db
Raktáron

GRIZLY karácsonyi különlegesség, @mamadomisha

14 620 Ft
0 db
Raktáron
Termékek betöltése
© 2014–2023 GRIZLY.cz - Minden jog fenntartva | Cookie-szabályzat
Létrehozta

Új vagyok itt

A PRÉMIUM tagsággal a következőket kapja:

Ikonka visačky

Kedvezőbb árak

Kiválasztott top termékeknél

Ikonka náklaďáku

Ingyenes szállítás

Már 15 990 Ft felett

Ikonka dárku

VIP előnyök

100% elégedettségi garancia

Szeretnék PRÉMIUM lenni
Megszolítás

 

 

Személyes adatait azért dolgozzuk fel, hogy szolgáltatásainkat az Ön egyéni igényeihez igazítsuk. Elsősorban elektronikus marketingcsatornákat használunk, ahol elemezzük az adatokat és értékeljük a vonatkozó eredményeket. Az adatokat elemzés céljából harmadik feleknek is átadjuk ( pl. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Ezek marketing és elemző ügynökségek. A személyes adatokat az adatok megadásától számított 36 hónapig kezelhetjük. A hozzájárulás önkéntes, és Önnek joga van a személyes adatok helyesbítéséhez és törléséhez, valamint ahhoz, hogy vállalatunk ellenőrizze ezeket az adatokat.

z A "Fiók létrehozása" gombra kattintva elfogadja a következőket Adatvédelmi irányelvek a se Felhasználási feltételek.
A Google reCaptcha által védett | Adatvédelmi irányelvek | Felhasználási feltételek