GRIZLY Zab–árpa kása 1000 g
A gabonakásák a legegészségesebb édes reggeli lehetőségek közé tartoznak. A kása extrudálási eljárással készül – ez egy olyan technológiai folyamat, amelynek során az őrölt gabonát, hüvelyest vagy gyökérzöldséget egy extrúder hengeren nyomják át, ahol az felmelegszik, elveszíti víztartalmát, és kitágul. A GRIZLY zab–árpa kása, akárcsak a többi GRIZLY kása, gyors, egyszerű és sokoldalúan elkészíthető. Elkészíthető édesen vagy sósan, levesek sűrítésére, tészták készítésére vagy akár hús bundázására is alkalmas. A legjobban növényi italban vagy tejben főzve, diófélékkel, magvakkal, szárított vagy friss gyümölcsökkel megszórva ízlik. Egy kanál mogyoróvajat, mézet, szirupot vagy más ízesítőt is adhatunk hozzá. Meleg növényi italban, tejben vagy vízben keverjük el a kását a kívánt sűrűség eléréséig. Keverjük meg, majd rövid ideig főzzük vagy hagyjuk állni.