GRIZLY Cirokkása BIO, 1000 g
A cirokkása egy egészséges reggeli gluténmentes változata, bio minőségben. Adjon hozzá dióféléket, aszalt gyümölcsöket és magvakat a finom ízesítés és tápanyagpótlás érdekében.
Csomagolás
A cirokkása egy egészséges reggeli gluténmentes változata, bio minőségben. Adjon hozzá dióféléket, aszalt gyümölcsöket és magvakat a finom ízesítés és tápanyagpótlás érdekében.
| Tápértékadatok 100 g-ban | |
|---|---|
| Energiatartalom: | 1 516 kJ / 358 kcal |
| Zsír: | 3,1 g |
| ebből telített zsírsavak: | 2,7 g |
| Szénhidrátok: | 70,4 g |
| ebből cukrok: | 2,5 g |
| Rost: | 3,5 g |
| Fehérjék: | 10,4 g |
| Só: | 0,4 g |
Hasonló termékek
Popis
GRIZLY Cirokkása BIO 1000 g
- Adminisztratív besorolás: Malom gabona termékek - kása
- Összetétel: Extrudált cirok* 100 %
- *CZ-BIO-003 az ökológiai gazdálkodás terméke
- Gyártó ország: Csehország
- Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó.
- Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget).
Jellemzők és előnyök: A zabkása gabonapehely az egyik legegészségesebb édes reggeli. A cirokkását extrudálási eljárással állítják elő, amely olyan technológiai eljárás, amelynek során az őrölt gabonaféléket, hüvelyeseket vagy hüvelyeseket egy extrudálóhengeren keresztül nyomják, hogy felmelegedjenek, elpárologjon a víz és a termék megduzzadjon. A kása természetesen gluténmentes, nagyon könnyen emészthető, laktató és komplex szénhidrátokban gazdag.
A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi a címke viselését. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik.
Felhasználás: A cirokkását, valamint más egyszemű Grizly zabkását gyors, egyszerű és változatos elkészítés jellemzi. Édes és sós ételekhez egyaránt elkészíthető, levesek sűrítőjeként, tészták készítéséhez, vagy akár húsok bevonására. A legjobb íze zöldségitalban vagy tejben főzve, dióval, magvakkal és aszalt vagy friss gyümölcsökkel megszórva. Adhat hozzá egy kanál mogyoróvajat, mézet, szirupot vagy más ízesítőt is.
Elkészítési folyamat: Keverje a zabkását meleg növényi italba, tejbe vagy vízbe úgy, hogy 100 ml folyadékra kb. 3 evőkanál zabkása jut. Keverjük meg és forraljuk fel rövid ideig, vagy hagyjuk állni.
Összetétel
| Tápértékadatok 100 g-ban | |
|---|---|
| Energiatartalom: | 1 516 kJ / 358 kcal |
| Zsír: | 3,1 g |
| ebből telített zsírsavak: | 2,7 g |
| Szénhidrátok: | 70,4 g |
| ebből cukrok: | 2,5 g |
| Rost: | 3,5 g |
| Fehérjék: | 10,4 g |
| Só: | 0,4 g |
