VAN EGY GYORS VERSENYÜNK AZ IPHONE 14-RE
Ez még itt nemvolt!
Egy különleges lehetőségünk van számára, hogy egy vadonatúj iPhone 14-est nyerje
 
Hogyan nyerhet egy iPhone-t?

Az időszakban 24. 01. -29. 01. 2023 vásároljon a Grizlynél minimum 20 000 Ft értékben és használja a kódot: VERSENY, plusz ingyenes szállítást kap a kóddal. 
A akció 2023. március 29-ig tart. A kódot a rendelés befejezése előtt írja be a kosár megfelelő részérebe. A kedvezménykódok nem kombinálhatók

Figyelje ezt az oldalt és a szociális hálózatainkat, ahol 2023. január 30-án, hétfőn hirdetjük ki a nyertest
Jutalmazza meg iskolás gyermekét a sikeres félévi bizonyítványért vagy saját magát! A Grizlyvel olyan egyedülálló lehetőségben van része, amely nem fog megismétlődni!

 

 

A verseny neve: Verseny az iPhone 14-ért 400 000 Ft értékben

 

A verseny szervezője:

CALBUCO s.r.o.

Varšavská 715/36

Prága 2 - Vinohrady

120 00

ID: 04084357

DIC: CZ04084357

Ügyszám: 242070 C, Prágai Városi Bíróság.

(a továbbiakban: "Szervező")

 

A verseny neve: Verseny az iPhone 14-ért 4000 000 HUF lottó értékben

A verseny helyszíne: A verseny Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Magyarországon (az instagram és Facebook profilon keresztül) Grizly.cz(https://www.instagram.com/grizly.cz/) és a www.grizly.cz, www.grizly.sk, www.grizly.hu és www.grizly.pl webáruházakban kerül megrendezésre.

A verseny a Cseh Köztársaság, a Szlovák Köztársaság, Lengyelország és Magyarország területén a Grizly.cz, Grizly.sk, Grizly.pl és Grizly.hu webáruházakon és a hozzájuk tartozó Facebook és Instagram fiókokon keresztül zajlik.

 

A verseny hossza - 26.01.2023 - 29.01.2023

A versenyen való részvétel feltételei:

 

A versenyben való részvételhez a résztvevőnek legalább 20 000 HUF értékben kell vásárolnia a www.grizly.cz/grizly.sk/grizly.pl/grizly.hu webáruházban és alkalmaznia kell egy kedvezménykódot, amelynek szövege a következő: A kód szövegét annak az országnak a nyelvén adják meg, ahol a versenyző vásárol.

A győztest az Instagram profilokon @grizly.cz/@grizly.sk/@grizly.pl/@grizly.hu, a Facebook oldalakon és ezen az oldalon http://www.grizly.hu/?subweb=articlescat&acid=732 jelentjük be.

 

A versenyző tudomásul veszi, hogy személyes adatait, különösen a nevét, felhasználják a meghirdetéshez. A nyertessel a megrendelésben megadott elérhetőségeken fogjuk felvenni a kapcsolatot.

 

Minden versenyző korlátlanul versenyezhet, azaz annyi megrendelést adhat le, amennyit csak akar. A versenyen való részvételhez azonban a fent említett feltételeknek teljesülniük kell.

 

Nyeremények és a nyertes kihirdetése: 

 

Díj: 1x Iphone 14 mobiltelefon 400 000 HUF értékben

 

A Calbuco egyik alkalmazottja egy véletlenszerűen generáló alkalmazáson keresztül sorsol ki egy nyertest a versenyben részt vevők közül, akik a versenyszabályzatban foglalt összes feltételnek megfeleltek. A nyereménysorsolásra a verseny befejezése után, azaz 2023.1.30-án kerül sor.

 

A nyertest a bejelentés napján, 2023.1.30-án telefonon vagy elektronikus úton értesítjük a megrendelés kitöltésekor megadott elérhetőségén.

 

Abban az esetben, ha a nyertes pályázó nem válaszol a Calbuco telefonos vagy elektronikus kapcsolatfelvételére a nyeremény kihirdetését követő 2 napon belül, a nyertes pályázó nyereményre való jogosultsága elvész.

 

A nyertes nem választhatja ki az iPhone színváltozatát, a színt a webáruház választja ki, azaz Midnight Black.

A nyeremény készpénzre nem váltható.

 

A nyereményt a nyertesnek személyesen adjuk át a Calbuco-ban, vagy a nyertes által megadott címre küldjük.

 

Feldolgozott személyes adatok:

 

Név, vezetéknév, cím, e-mail cím, nem és adott esetben életkor. A személyes adatok feldolgozása különösen a versenyzők (a továbbiakban: versenyző) regisztrálása céljából történik, a verseny eredményhirdetésétől a hozzájárulás írásbeli visszavonásáig tartó időszakban. A személyes adatokat a verseny résztvevőjétől a megrendelésben megadott adatok alapján gyűjtjük. A verseny résztvevőjének személyes adatait a fenti mértékben az adminisztrátor elektronikus adatbázisában, vagy egy olyan adatfeldolgozó kezeli, akivel az adminisztrátor a vonatkozó szerződést megköti. Minden adatot digitális formában tárolnak.

Ha a résztvevő tájékoztatást kér személyes adatainak feldolgozásáról, az adatkezelő és adott esetben az adatfeldolgozó indokolatlan késedelem nélkül megadja neki ezt a tájékoztatást. Az adatkezelő jogosult a tájékoztatásért ésszerű díjat felszámítani, amely nem haladhatja meg a tájékoztatás nyújtásához szükséges költségeket.

 

A verseny bármely résztvevője, aki felfedezi vagy úgy véli, hogy az adatkezelő a személyes adatait a résztvevő magán- és magánéletének védelmével ellentétes módon vagy a törvénybe ütköző módon kezeli, különösen, ha a személyes adatok az adatkezelés céljára tekintettel pontatlanok, magyarázatot kérhet az adatkezelőtől vagy az adatfeldolgozótól, vagy kérheti, hogy az adatkezelő vagy az adatfeldolgozó orvosolja a helyzetet (zárolás, helyesbítés, kiegészítés vagy a személyes adatok megsemmisítése). A versenyzőnek joga van továbbá ahhoz, hogy jogos kéréseivel az adatkezelőhöz forduljon, és ha az adatkezelő nem tesz eleget a kérésnek, akkor a Személyes Adatok Védelmének Hivatalához, amelyhez a versenyző közvetlenül is fordulhat. Ezt a hozzájárulást a résztvevő bármikor írásban visszavonhatja. A hozzájárulás visszavonásával a résztvevő elveszíti a verseny megnyerésére való jogosultságát.

 

A verseny egyéb fontos feltételei:

 

- A verseny szervezője jogosult a verseny időtartama alatt egyoldalúan megváltoztatni a verseny szabályait, a versenyt lerövidíteni, meghosszabbítani, elhalasztani, megszakítani vagy kártérítés nélkül teljesen törölni.

- Sem a versenyen való részvétel, sem a nyeremények nem érvényesíthetők jogszerűen, illetve nem fizethetők ki pénzben.

 

- A Szervező fenntartja a jogot, hogy az igényelt nyereményt hasonló típusú nyereménnyel helyettesítse.

 

- Azok a személyek, akik nem tartják be a verseny feltételeit, vagy akik a szabályokat megszegve cselekszenek, nem vehetnek részt a versenyben. Ha kiderül, hogy ez a személy a fentiek ellenére nyertes lett, pl. a duplikált számlák miatt, akkor nem jogosult a nyereményre.

 

- A Szervező fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül kizárjon minden olyan résztvevőt, akinek viselkedése vagy profilja tisztességtelen vagy csalárd viselkedésre utaló jeleket mutat.

 

- A Szervező nem vállal felelősséget az eseményen való részvétellel kapcsolatos technikai problémákért.

 

-  A Szervező nem felel a verseny nyerteseit értesítő üzenet (e-mail) kézbesítéséért és a postai úton küldött nyeremény kézbesítéséért sem.

 

- A Szervező és a Szervező valamennyi alkalmazottja és a hozzájuk közel álló személyek, valamint a versenyben részt vevő egyéb együttműködő jogi és természetes személyek, beleértve alkalmazottaikat és a hozzájuk közel álló személyeket és azok alkalmazottait, ki vannak zárva a versenyből. Abban az esetben, ha ezen személyek közül bármelyik nyertes lesz, a nyeremény nem kerül átadásra, és a nyereményt a verseny szervezője elveszíti.

 

- A verseny szervezője fenntartja a jogot, hogy minden országban minimum rendelési értéket határozzon meg.

 

A versenyen való részvétellel a résztvevő elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételeket.

 

Jogi nyilatkozat: Az Instagram és a Facebook nem szponzorálja, nem támogatja, nem kezeli, nem felelős és semmilyen módon nem kapcsolódik a Versenyhez.

 

Olomouc 26.1. 2023

 

Nechte se inspirovat přístupem značky Nordics a péče o ústní dutinu se stane doslova zážitkem! Jejich přírodní zubní pasty, dentální nitě i ústní vody jsou vyrobeny s ohledem na přírodu, neobsahují zbytečnou chemii, GMO ani cukry a potěší také vegany. Nyní za akční ceny.

Pro nejmenší

I děti si zaslouží kvalitní péči o své zoubky. Těm úplně nejmenším je určena zubní pasta bez fluoridu s příchutí pomeranče a klementinky, s níž můžete trénovat správné hygienické návyky miminek již od narození. Děti od dvou let si určitě zamilují zubní pastu bez fluoridu s příchutí žvýkačky. A s bambusovými kartáčky s barevnými štětinkami a ergonomickou rukojetí ideální pro malé ručičky půjde čištění zubů snad úplně samo.

 

Pro dospělé

Každý jsme jiný a stejně tak se liší i naše potřeby. Nordics nabízí řešení pro všechny, ať už se jedná o citlivé dásně, potíže se zubním kazem nebo touhu po zářivém úsměvu. Vyberte si vhodnou zubní pastu, zkombinujte ji s kartáčkem z bambusového dřeva a povyšte péči o ústní dutinu na novou úroveň.

 

Pro kompletní péči

Zubní pastou to nekončí, kvalitní ústní hygiena by měla zahrnovat také ústní vodu, dentální nit nebo mezizubní kartáčky. Zajistěte svým zubům kompletní péči, krásný úsměv za to stojí.

 
Termékek betöltése
© 2014–2024 GRIZLY.cz - Minden jog fenntartva | Cookie-szabályzat
Létrehozta

Új vagyok itt

A PRÉMIUM tagsággal a következőket kapja:

Ikonka visačky

Kedvezőbb árak

Kiválasztott top termékeknél

Ikonka náklaďáku

Ingyenes szállítás

Már 15 990 Ft felett

Ikonka dárku

VIP előnyök

100% elégedettségi garancia

Szeretnék PRÉMIUM lenni
Megszolítás

 

 

Személyes adatait azért dolgozzuk fel, hogy szolgáltatásainkat az Ön egyéni igényeihez igazítsuk. Elsősorban elektronikus marketingcsatornákat használunk, ahol elemezzük az adatokat és értékeljük a vonatkozó eredményeket. Az adatokat elemzés céljából harmadik feleknek is átadjuk ( pl. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Ezek marketing és elemző ügynökségek. A személyes adatokat az adatok megadásától számított 36 hónapig kezelhetjük. A hozzájárulás önkéntes, és Önnek joga van a személyes adatok helyesbítéséhez és törléséhez, valamint ahhoz, hogy vállalatunk ellenőrizze ezeket az adatokat.

z A "Fiók létrehozása" gombra kattintva elfogadja a következőket Adatvédelmi irányelvek a se Felhasználási feltételek.
A Google reCaptcha által védett | Adatvédelmi irányelvek | Felhasználási feltételek