VAN EGY GYORS VERSENYÜNK AZ IPHONE 14-RE
Ez még itt nemvolt!
Egy különleges lehetőségünk van számára, hogy egy vadonatúj iPhone 14-est nyerje
 
Hogyan nyerhet egy iPhone-t?

Az időszakban 24. 01. -29. 01. 2023 vásároljon a Grizlynél minimum 20 000 Ft értékben és használja a kódot: VERSENY, plusz ingyenes szállítást kap a kóddal. 
A akció 2023. március 29-ig tart. A kódot a rendelés befejezése előtt írja be a kosár megfelelő részérebe. A kedvezménykódok nem kombinálhatók

Figyelje ezt az oldalt és a szociális hálózatainkat, ahol 2023. január 30-án, hétfőn hirdetjük ki a nyertest
Jutalmazza meg iskolás gyermekét a sikeres félévi bizonyítványért vagy saját magát! A Grizlyvel olyan egyedülálló lehetőségben van része, amely nem fog megismétlődni!

 

 

A verseny neve: Verseny az iPhone 14-ért 400 000 Ft értékben

 

A verseny szervezője:

CALBUCO s.r.o.

Varšavská 715/36

Prága 2 - Vinohrady

120 00

ID: 04084357

DIC: CZ04084357

Ügyszám: 242070 C, Prágai Városi Bíróság.

(a továbbiakban: "Szervező")

 

A verseny neve: Verseny az iPhone 14-ért 4000 000 HUF lottó értékben

A verseny helyszíne: A verseny Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Magyarországon (az instagram és Facebook profilon keresztül) Grizly.cz(https://www.instagram.com/grizly.cz/) és a www.grizly.cz, www.grizly.sk, www.grizly.hu és www.grizly.pl webáruházakban kerül megrendezésre.

A verseny a Cseh Köztársaság, a Szlovák Köztársaság, Lengyelország és Magyarország területén a Grizly.cz, Grizly.sk, Grizly.pl és Grizly.hu webáruházakon és a hozzájuk tartozó Facebook és Instagram fiókokon keresztül zajlik.

 

A verseny hossza - 26.01.2023 - 29.01.2023

A versenyen való részvétel feltételei:

 

A versenyben való részvételhez a résztvevőnek legalább 20 000 HUF értékben kell vásárolnia a www.grizly.cz/grizly.sk/grizly.pl/grizly.hu webáruházban és alkalmaznia kell egy kedvezménykódot, amelynek szövege a következő: A kód szövegét annak az országnak a nyelvén adják meg, ahol a versenyző vásárol.

A győztest az Instagram profilokon @grizly.cz/@grizly.sk/@grizly.pl/@grizly.hu, a Facebook oldalakon és ezen az oldalon http://www.grizly.hu/?subweb=articlescat&acid=732 jelentjük be.

 

A versenyző tudomásul veszi, hogy személyes adatait, különösen a nevét, felhasználják a meghirdetéshez. A nyertessel a megrendelésben megadott elérhetőségeken fogjuk felvenni a kapcsolatot.

 

Minden versenyző korlátlanul versenyezhet, azaz annyi megrendelést adhat le, amennyit csak akar. A versenyen való részvételhez azonban a fent említett feltételeknek teljesülniük kell.

 

Nyeremények és a nyertes kihirdetése: 

 

Díj: 1x Iphone 14 mobiltelefon 400 000 HUF értékben

 

A Calbuco egyik alkalmazottja egy véletlenszerűen generáló alkalmazáson keresztül sorsol ki egy nyertest a versenyben részt vevők közül, akik a versenyszabályzatban foglalt összes feltételnek megfeleltek. A nyereménysorsolásra a verseny befejezése után, azaz 2023.1.30-án kerül sor.

 

A nyertest a bejelentés napján, 2023.1.30-án telefonon vagy elektronikus úton értesítjük a megrendelés kitöltésekor megadott elérhetőségén.

 

Abban az esetben, ha a nyertes pályázó nem válaszol a Calbuco telefonos vagy elektronikus kapcsolatfelvételére a nyeremény kihirdetését követő 2 napon belül, a nyertes pályázó nyereményre való jogosultsága elvész.

 

A nyertes nem választhatja ki az iPhone színváltozatát, a színt a webáruház választja ki, azaz Midnight Black.

A nyeremény készpénzre nem váltható.

 

A nyereményt a nyertesnek személyesen adjuk át a Calbuco-ban, vagy a nyertes által megadott címre küldjük.

 

Feldolgozott személyes adatok:

 

Név, vezetéknév, cím, e-mail cím, nem és adott esetben életkor. A személyes adatok feldolgozása különösen a versenyzők (a továbbiakban: versenyző) regisztrálása céljából történik, a verseny eredményhirdetésétől a hozzájárulás írásbeli visszavonásáig tartó időszakban. A személyes adatokat a verseny résztvevőjétől a megrendelésben megadott adatok alapján gyűjtjük. A verseny résztvevőjének személyes adatait a fenti mértékben az adminisztrátor elektronikus adatbázisában, vagy egy olyan adatfeldolgozó kezeli, akivel az adminisztrátor a vonatkozó szerződést megköti. Minden adatot digitális formában tárolnak.

Ha a résztvevő tájékoztatást kér személyes adatainak feldolgozásáról, az adatkezelő és adott esetben az adatfeldolgozó indokolatlan késedelem nélkül megadja neki ezt a tájékoztatást. Az adatkezelő jogosult a tájékoztatásért ésszerű díjat felszámítani, amely nem haladhatja meg a tájékoztatás nyújtásához szükséges költségeket.

 

A verseny bármely résztvevője, aki felfedezi vagy úgy véli, hogy az adatkezelő a személyes adatait a résztvevő magán- és magánéletének védelmével ellentétes módon vagy a törvénybe ütköző módon kezeli, különösen, ha a személyes adatok az adatkezelés céljára tekintettel pontatlanok, magyarázatot kérhet az adatkezelőtől vagy az adatfeldolgozótól, vagy kérheti, hogy az adatkezelő vagy az adatfeldolgozó orvosolja a helyzetet (zárolás, helyesbítés, kiegészítés vagy a személyes adatok megsemmisítése). A versenyzőnek joga van továbbá ahhoz, hogy jogos kéréseivel az adatkezelőhöz forduljon, és ha az adatkezelő nem tesz eleget a kérésnek, akkor a Személyes Adatok Védelmének Hivatalához, amelyhez a versenyző közvetlenül is fordulhat. Ezt a hozzájárulást a résztvevő bármikor írásban visszavonhatja. A hozzájárulás visszavonásával a résztvevő elveszíti a verseny megnyerésére való jogosultságát.

 

A verseny egyéb fontos feltételei:

 

- A verseny szervezője jogosult a verseny időtartama alatt egyoldalúan megváltoztatni a verseny szabályait, a versenyt lerövidíteni, meghosszabbítani, elhalasztani, megszakítani vagy kártérítés nélkül teljesen törölni.

- Sem a versenyen való részvétel, sem a nyeremények nem érvényesíthetők jogszerűen, illetve nem fizethetők ki pénzben.

 

- A Szervező fenntartja a jogot, hogy az igényelt nyereményt hasonló típusú nyereménnyel helyettesítse.

 

- Azok a személyek, akik nem tartják be a verseny feltételeit, vagy akik a szabályokat megszegve cselekszenek, nem vehetnek részt a versenyben. Ha kiderül, hogy ez a személy a fentiek ellenére nyertes lett, pl. a duplikált számlák miatt, akkor nem jogosult a nyereményre.

 

- A Szervező fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül kizárjon minden olyan résztvevőt, akinek viselkedése vagy profilja tisztességtelen vagy csalárd viselkedésre utaló jeleket mutat.

 

- A Szervező nem vállal felelősséget az eseményen való részvétellel kapcsolatos technikai problémákért.

 

-  A Szervező nem felel a verseny nyerteseit értesítő üzenet (e-mail) kézbesítéséért és a postai úton küldött nyeremény kézbesítéséért sem.

 

- A Szervező és a Szervező valamennyi alkalmazottja és a hozzájuk közel álló személyek, valamint a versenyben részt vevő egyéb együttműködő jogi és természetes személyek, beleértve alkalmazottaikat és a hozzájuk közel álló személyeket és azok alkalmazottait, ki vannak zárva a versenyből. Abban az esetben, ha ezen személyek közül bármelyik nyertes lesz, a nyeremény nem kerül átadásra, és a nyereményt a verseny szervezője elveszíti.

 

- A verseny szervezője fenntartja a jogot, hogy minden országban minimum rendelési értéket határozzon meg.

 

A versenyen való részvétellel a résztvevő elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételeket.

 

Jogi nyilatkozat: Az Instagram és a Facebook nem szponzorálja, nem támogatja, nem kezeli, nem felelős és semmilyen módon nem kapcsolódik a Versenyhez.

 

Olomouc 26.1. 2023

 
Termékek betöltése
© 2014–2024 GRIZLY.cz - Minden jog fenntartva | Cookie-szabályzat
Létrehozta

Új vagyok itt

A PRÉMIUM tagsággal a következőket kapja:

Ikonka visačky

Kedvezőbb árak

Kiválasztott top termékeknél

Ikonka náklaďáku

Ingyenes szállítás

Már 15 990 Ft felett

Ikonka dárku

VIP előnyök

100% elégedettségi garancia

Szeretnék PRÉMIUM lenni
Megszolítás

 

 

Személyes adatait azért dolgozzuk fel, hogy szolgáltatásainkat az Ön egyéni igényeihez igazítsuk. Elsősorban elektronikus marketingcsatornákat használunk, ahol elemezzük az adatokat és értékeljük a vonatkozó eredményeket. Az adatokat elemzés céljából harmadik feleknek is átadjuk ( pl. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Ezek marketing és elemző ügynökségek. A személyes adatokat az adatok megadásától számított 36 hónapig kezelhetjük. A hozzájárulás önkéntes, és Önnek joga van a személyes adatok helyesbítéséhez és törléséhez, valamint ahhoz, hogy vállalatunk ellenőrizze ezeket az adatokat.

z A "Fiók létrehozása" gombra kattintva elfogadja a következőket Adatvédelmi irányelvek a se Felhasználási feltételek.
A Google reCaptcha által védett | Adatvédelmi irányelvek | Felhasználási feltételek