A helyes Eco mosás három lépése

MOSÁS: ÉN MEGCSINÁLJA, TE MEGCSINÁLJA, A TERMÉSZET MEGCSINÁLJA

A TIERRA VERDE mosószerek gyakorlatilag nulla környezetterhelést jelentenek. Ugyanakkor nem jelentenek plusz terhet az Ön számára. Miután elsajátított néhány alapvető lépést, ezek használata gyerekjáték.

Illatszerek, pálmaolaj, kőolajszármazékok, optikai fehérítők – tudjuk, miért ne használjuk őket. Te is tudod? A mosáson érdemes gondolkodni. A mosás történhet a természet és a hozzád legközelebb állók egészségének tiszteletben tartásával. Engedd be otthonodba is az ökomosást. Van értelme!

Egyesek számára az ökomosás még mindig tudomány. 3 lépésre egyszerűsített rendszert hozunk: folteltávolítás, mosás, öblítés. Epeszappan, Puer, Mosógél szappandióból, Öblítő és Vízlágyító - ökomosásunk főbb termékeit már ismerheti. Megmutatjuk, hogy egy kis változtatással többet kapunk. Összes.

A MEGFELELŐ ÖKO MOSÁS HÁROM LÉPÉSE

1) FOLTOK:

Ne aggódjon, nem kell eltávolítania a foltokat az átlagosan szennyezett ruhaneműről. Ha azonban a ruhanemű erősen szennyezett, először használjon epes szappant a foltokra. Megalkuvás nélkül eltávolít minden zsír-, izzadság-, fű-, vér-, szennyeződés- és erős gyümölcs- és zöldséglevet a ruházatról és egyéb textíliákról. Nem találsz jobb bajnokokat!

A Puer - oxigén alapú fehérítőpor és folteltávolító kiválóan alkalmas a gyors színű ruhanemű áztatására és foltok eltávolítására. Miért áztassa be a ruhákat és távolítsa el a foltokat előtte? Nem kell feleslegesen erős hagyományos mosószereket használnia. Elég néhány perc plusz, és mindannyian sokkal jobban érezzük magunkat: mi, a szennyesünk és a természet.

Tippünk:

A vegánokra is gondolunk , citrom kivonatú olíva szappant kínálunk nektek.

2) MOSÁS:

Mosás előtt javasoljuk, hogy először egy tesztcsík segítségével határozza meg a víz keménységét. Ha kiderül, hogy a mosáshoz használt víz túl kemény, használjon vízlágyítót   .

Az öblítőt a levendulaolajos szappandióból készült mosógélhez adva javítja a mosási eredményt és a felhasznált gél mennyiségét is megtakarítja. A bio minőségű koncentrált, dió alapú mosógél a teljes rendszer kulcsterméke, mely kiválóan alkalmas kényes gyermekruhák és színes textilpelenkák mosására is. Szintén üdvözlendő választás minden allergiás, ekcémás és érzékeny bőrű ember számára.

Tippünk:

A mosógél alternatívája a Soapnut mosópor fehér ruhákhoz és textilpelenkákhoz vagy a Soapnut mosópor színes ruhákhoz.

3) ÖBLÍTÉS:

Levendulaolajos mosodai shakerünk jelentősen javítja a mosási eredmény minőségét. Semlegesíti a mosófürdőt, és megakadályozza, hogy a mosószer-maradványok lerakódjanak a textilszálakban.

Ily módon a ruhanemű nem szürkül meg, és a szálak visszakapják természetes tulajdonságaikat és megjelenésüket - a törölközők újra felszívódnak, a színek pedig világosabbak lesznek. Ráadásul a pálcánknak csak természetes levendulaolaj illata van.

Tippünk:

Cseppentsünk néhány csepp BIO illóolajat a pálcikára, és a kimosott ruhákkal együtt tegyük a gardróbba. Hosszú és puha illata lesz.

Az észrevételei és ajánlásai

Ehhez a cikkhez nem adtak hozzá értékelést

Termékek betöltése
© 2014–2023 GRIZLY.cz - Minden jog fenntartva | Cookie-szabályzat
Létrehozta

Új vagyok itt

A PREMIUM tagsággal a következőket kapja:

Ikonka visačky

Kedvezőbb árak

Kiválasztott top termékeknél

Ikonka náklaďáku

Ingyenes szállítás

Már 15 990 Ft felett

Ikonka dárku

VIP előnyök

100% elégedettségi garancia

Szeretnék PREMIUM lenni
Megszolítás

 

 

Személyes adatait azért dolgozzuk fel, hogy szolgáltatásainkat az Ön egyéni igényeihez igazítsuk. Elsősorban elektronikus marketingcsatornákat használunk, ahol elemezzük az adatokat és értékeljük a vonatkozó eredményeket. Az adatokat elemzés céljából harmadik feleknek is átadjuk ( pl. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Ezek marketing és elemző ügynökségek. A személyes adatokat az adatok megadásától számított 36 hónapig kezelhetjük. A hozzájárulás önkéntes, és Önnek joga van a személyes adatok helyesbítéséhez és törléséhez, valamint ahhoz, hogy vállalatunk ellenőrizze ezeket az adatokat.

z A "Fiók létrehozása" gombra kattintva elfogadja a következőket Adatvédelmi irányelvek a se Felhasználási feltételek.
A Google reCaptcha által védett | Adatvédelmi irányelvek | Felhasználási feltételek